6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ MIRNO SPAVA: Zvezda punim snagama na Javor, moguće manje promene u sastavu

Objavljeno: 11.03.17 u 11:47

Trener Zvezde sutra neće menjati adute za meč sa Javorom.

Tri utakmice za sedam dana je ciklus, koji sutra na domaćem terenu protiv Javora zatvara Crvena zvezda. Posle dva derbija sa Partizanom i Vojvodinom i pored ogromnih napora nema povređenih, ali ni suspendovanih zbog žutih kartona. U Novom Sadu je „zutica“ pretila samo Petkoviću i Frimpongu.

ZVEZDA NE STAJE: Crveno-beli pronašli zamenu nosioce, stigao još jedan reprezentativac!

– Spremali smo se za ovako jak ritam i imamo dovoljno energije da slomimo otpor Javora. Čeka nas delikatan posao, ali želimo ovaj ciklus da završimo uspešno – rekao je za HotSport najiskusniji prvotimac Dušan Anđelković.

Trener Miodrag Božović ima miran san, a neka izmena je moguća, posto šef struke Crvene zvezde voli sitne rotacije, a možda da izvuče i novog „dzokera“.

0
0

6 Komentara

  1. Preseli na klupu Lukovica i Ruiza…Le Talek na stopera,Plavsic na njegovom mestu,da ima prostora da veze po terenu,da se razmahne i da ne mogu da ga uhvate protivnici a ne da ga stavljas pored aut linije gde zavisi od drugih kad ce loptu da mu daju jer on nije takav igrac.Po bokovima Milic i Srnic ili ako im ne odgovara leva strana,neka igra Adzic po toj strani.Moze da se proba i sa dva spica tako da pored Boacija bude Vujaklija,sto je mozda i najbolje resenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Eeee, ako ‘mirno spava’ posle cudesnog ‘preokreta’ iz NS, kao i ONOG ‘pogodka’ iz gol-auta, onda je TO nesvesno skrivena autodestrukcija i duboko potisnut osecaj … tj. KADA NEMA NEDOSTATAK KAJANJA ILI OSECAJA KRIVICE, rec je o ogranicenim licnostima, na prelazu dusevnog zdravlja i bolesti, koji se zove emocionalni manipulator ili….!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj Gdk što mrzi pre podne sebe a popodne ceo svet, samo pljuje i smeje se samom sebi. Lupa plusiće samom sebi a deli minuse drugima. Mali internet batica samo zna da menja nadimke i da piše rečenice umesto nadimaka. Opterećen je novim vestima o Zvezdi. Potreban mu je lekarski uput za specijalizovan centar. Jesi Psiho kao što si se sada potpisao Gdk.

      0
      0
      Odgovori
    • Konacno si opisao i samog sebe u komentaru hahaha,glupo da gluplje ne moze biti al’ od tebe nas vise nista ne iznenadjuje…Prvo si se potpisao kao psihopata sto i jesi a upravo si ti ta kako kazes ogranicena osoba na prelazu dusevnog zdravlja i bolesti haha..E glupljeg komentara ne vidjoh vec godinama jos ako si ga sam sastavio hahaha..Prestani bre vise da se brukas i grobari te se stide vidim psuju te po svim forumima kao nekad onog Zeljka Grobara a mozda si i taj Zeljko kompleseljko licno haha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter