9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE STAJE: Crveno-beli pronašli zamenu nosioce, stigao još jedan reprezentativac!

Objavljeno: 11.03.17 u 11:05

Posao je završen poslednjeg dana prelaznog roka u februaru, kada je Kalid Auco (23) potpisao ugovor na dve i po godine sa Crvenom zvezdom.

Reprezentativac Ugande, koji je nastupao za klub Baroka (J.Afrika) posle Kupa Afrike čekao je da se sredi papirologija, a kako saznaje HotSport u petak je stigao u Beograd.

POČINJE EVROLIGAŠKA MATEMATIKA: Evo koliko je pobeda Zvezdi neophodno za plasman među osam najboljih

Njegova destinacija do kraja sezone je Karaburma, a danas vezista treba da odradi prvi trening sa OFK Beogradom.

viber image

Procenjeno je da ovakav put za Auča najbolji i da će mu kaljenje pomoći da se od juna lakse uklopi u tim Crvene zvezde. Za ovog momka smatraju da treba da bude pravi naslednik Donalda i Le Taleka, koji možda napuste klub i presele se u drugi deo Evrope.

0
0

9 Komentara

  1. Ccccc, Uh uh ma šta nam napriča, našao je gde da dodje i pokopa sam sebe, posle slede tužbe za zaostale zarade, ili kao ulični dogovor: Ako hoćeš čiste papire oprosti nam dug, i hajd onda bolje to pa negde uznapredovati nego ostati u zvezdani i razočarano nazadovati, sad će zvezda putanjom nadole,porazi joj dolaze, ako sudije ne pripomognu kao u derbiju, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Druže, pogledaj u svoj mali klub… Tamo ljudi odnose pare iz kluba, donose kazne klubu i zabranu igre u evropi… A pre neki dan je igrač oprostio dug da bi otišao…
      Dakle, smešan si.

      0
      0
      Odgovori
  2. Malo ovo i smesno izgleda,ispade da je pored svih skauta sveta Zvezda otkrila toplu vodu sa ovim iz Ugande…Promasaji u najavi.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..bas me zanima, gde ce ‘pronalazit zamenu za nosioce’ kada Srb. vise ne bude na balkanskoj ruti tj. ‘putu’ za egzodus africkih ‘fudbalskih talenata’ ka EU i ostatku ‘sveta’… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj Gdk što mrzi pre podne sebe a popodne ceo svet, samo pljuje i smeje se samom sebi. Lupa plusiće samom sebi a deli minuse drugima. Mali internet batica samo zna da menja nadimke i da piše rečenice umesto nadimaka. Opterećen je novim vestiOvaj Gdk što mrzi pre podne sebe a popodne ceo svet, samo pljuje i smeje se samom sebi. Lupa plusiće samom sebi a deli minuse drugima. Mali internet batica samo zna da menja nadimke i da piše rečenice umesto nadimaka. Opterećen je novim vestima o Zvezdi. Potreban mu je lekarski uput za specijalizovan centar. Neki put ponovi po dva puta isti tekst.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter