17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆEVA DEVOJKA DELIJAMA: Želite mu da slomi noge i da neće on još dugo, ali on je nezaustavljiv! (FOTO)

Objavljeno: 05.03.17 u 11:10

Devojka Uroša Đurđevića oglasila se zbog komentara navijača Crvene zvezde koji su zaista za svaku osudu.

Uroš Đurđević ispunjen je na fudbalskom, ali i na emotivnom planu. Veliku podršku ima u devojcu Miljani Karadžić koja nije mogla da ne prokomentariše poruke, čak i pretnje, koje je prenela u svojoj objavi na Instagram profilu.

– Svima vama koji mu želite najgore, koji ga vređate, koji meni pričate, iako, me ne znate da mu želite to da slomi noge, da njegovoj porodici bude loše, da se usuđujete da kažete to da neće on još dugo, jer ste ljudi koji se očigledno ne plaše Boga, želim da poručim da ovakvog dečka sa ovolikim srcem, voljom i talentom ne može ništa zaustaviti… – napisala je devojka Uroša Đurđevića.

TO SE NIJE VIDELO U PRENOSU: Grobari grme – ‘Opet nije sviran čist penal za Partizan!’ (VIDEO)

– Izvinite što vam je pokazao da ima Boga. Svako od nas ko je čovek, ni najgorem neprijatelju ne bi želeo ono što ste vi njemu na stadionu – poentirala je Miljana.

0
0

17 Komentara

  1. Eto mi iz Kine ne moramo uopste da gledamo prenos ni highlihts, od 45 je sve po starom….

    Divna je star sto Bog sve gleda, pa Maradonina ruka je Bozija i to je bila poruka zna se kome, [a Saletova trojka iz vremena sporta van Beograda pod sankcijama, svi mecevi van Srbije, pa svi golovi u derbijima u poslednjim sekundama, unapred dogovorenih meceva, i sudija koje sviraju po dva penala na mecu, a crno belima nisu svirali penal 30 god a bilo ih tona. Kosarka 5 na 3, vaterpolo,…

    O ovome bi strani mediji pisali, a nasi ne smeju.

    Nije slucajno sto se sa Juga vidi Hram Svetog Save a iz rupe nista.

    Jedni cine dobro a drugi zlo.

    Djurdjevicu zeni to, malo je takvih zena danas, i da napravis sjajnu karijeru kao svi koji su iz rupe dosli na svetlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lukovic ko drvoseca iz mokroh luka nije mu lopta na pameti nego da polomi urosa koliko su ga bili to je tuga ali tu je urke pa im ga munuo

    0
    0
    Odgovori
  3. TI KOJE ŽELE ZLO NEKIM IGRAČIMA TO NISU NAVIJAČI TO JE GAMAD TO NIJE SRBIN PA OVAJ MOMAK JE PERJANICA REPREZENTACIJE.PA PIKSI,DEJO I OSTALI KAD SU IGRALI ZA JUGU ILI SRBIJU I CRNU GORU I SRBIJU PA NAVIJAO SAM ZA NJIH.I DAN DANAS GOVORIM NIKAD MI VIŠE NEĆEMO IMATI ALA PIKSIJA ILI DEJU .MIJATA,ROBIJA ITD.MRZNJA PREMA KLUBOVIMA JE JEDNO ALI PREMA IGRAČIMA JE RESPEKT.

    0
    0
    Odgovori
  4. Oglasila se devojka…buaaaaaaaa e moj Urke ..znam da patis i kao radujes se golu….smesan si i ZATO NEMOZES DA IGRAS U INSTITUCIJI NEGO U partizanu…

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahahahahahahaha!!! Ja sam ocekivao da mu se tatica opet oglasi saopstenjem, medjutim on moze jos vise da se ponizi?! Devojka se oglasila!?!?! Hahahaha!!! E moj Urke seka perso jedna!!!

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. verovatno si mislio na plagijat Miljane, SIGURNO je TO videla tj. ‘preslikala’ od VESNEEEE .!. XXAAXXAA .!.
      …………………………………………………………………………………….

      0
      0
      Odgovori
    • On je za sve igrace zvezde velika klasa,pogledaj te na sta lici onaj boaci,uporedite njih dvojicu samo…i pametnom dovoljno…

      0
      0
      Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. verovatno si mislio na plagijat Miljane, SIGURNO je TO videla tj. ‘preslikala’ od VESNEEEE .!. XXAAXXAA .!.
      ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

      0
      0
      Odgovori
  6. Miljana, na „gane se ne obaziri, nisu bitni i zive u 72 godine dugoj ZAbludi, vecitoj patnji i u grehu, sotoni se mole i prinose ‘zrtvu’ ovaj put bi da to bude URKE32, ALI, ON je ‘pronasao’ BOGA DOLASKOM U PARTIZAN, KAO I SVI PRE, A I POSLE NJEGA STO CE… !!! URKE, POSTAO SI BESMRTAN, CRNO-BELI BRATE !!!…………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter