22
Domaći fudbal

TO SE NIJE VIDELO U PRENOSU: Grobari grme – ‘Opet nije sviran čist penal za Partizan!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.17 u 10:14

Fudbalska Srbija je podeljena oko (n)ovog pitanja, a vi procenite sami.

Kada se posle ‘večitog’ derbija govori najviše o suđenju, onda posao definitivno nije urađen kako treba, od njegovog delegiranja, preko same arbitraže na terenu, a još kada se naprave kardinalne greške poput nekoliko sinoćnih, opravdanja jednostavno nema.

Svima je jasno kao dan da je Crvena zvezda neregularno postigla svoj pogodak. Dok traju nesuglasice oko gola Partizana, za koji Zvezdaši smatraju da je Đurđević postigao rukom, navijači Partizana odgovaraju kontrom.

I DELIJE SE BUNE: Da li je Partizanov gol takođe neregularan? (VIDEO) (FOTO)

Naime, u crno-bele pristalice smatraju da je u samom finišu meča Aleksandar Luković igrao rukom u kaznenom prostoru nakon ubacivanja iz auta Miroslava Vulićevića, što se u prvi mah u direktnom prenosu nije videlo, ali je ponovljeni snimak potvrdio da je tako zaista bilo.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

Ostaje samo dilema da li je bilo namere, odnosno, da li je Luković mogao taj kontakt da izbegne, pošto je zaista bio zaklonjen od strane Tavambe, kao i da li je sudija Majo Vujović to mogao da vidi, pošto se sve odigralo u treptaju oka.

OVO JE NEVEROVATNO: Evo šta kaže Majo Vujović nakon ‘večitog derbija’ i spornih golova (VIDEO)

Navijači Partizana su to iskoristili da dodatno ospu paljbu ka glavnom sudiji jučerašnjeg meča, a posebno ih peku 22 godine bez penala u derbijima, dok na crveno-bela strana Srbije smatra da osnova za penal nije bilo.

Šta vi mislite? Evo i ostalih spornih momenata sa 153. ‘večitog’ derbija. Bilo ih je dosta, na žalost.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

22 Komentara

  1. FK Crvena Zvezda ima potpisan ugovor sa Gaspromom koji istice 2019god. Ukoliko do tada ne udje u evropsko takmicenje,tacnije Ligu sampiona,naravno da niko ne zeli da ulaze novac u osvajanje titule u Srbiji. S obzirom na to da svi znamo kako se dolazi u priliku za plasman u LS,jasno je ko ce narednih par godina biti prvak Srbije i jasno je da se nece birati nacin da se to ostvari.Pa sa druge strane je postavljen covek zadatka, Vucelic,zar ne?! A sirotinja raja ce i dalje da se prepucava oko ociglednih stvari kao sto je ovaj hokejaski gol u derbiju.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma Putin je naredio da Zvezda mora da pobjedi.On je zvao Vučića,ovaj Kokezu,a ovaj delegirao Maju.Sve isplanirano u Moskvi.A možda su i Kinezi umiješani,pa čak i Asad.

      0
      0
      Odgovori
  2. A Vulicevic je pravilno bacio aut? to se moze videti i bez zamrzavanje slike…sto je najgore to je radio sve vreme a sudija nije hteo da ga opominje,,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko god moze da uspori snimak videce da je Lukovic igrao rukom i da je to cist penal za Partizan, a i ono nad Djurdjevicem dosta sumnjivo.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo uspori snimak prilikom gola Djurdjevica i videces kako je lopta od njegove ruke usla u gol a od Lukovica nema ni govora da je bio penal.Oba gola su neregularna,igra obadva kluba katastrofalna,sudjenje nikakvo a rezultat realan.

      0
      0
      Odgovori
  4. Penal za Partizan je trebao da bude sviran u 4 minutu kada je odgurnut DJurdjevic, i to se vrlo lepo vidi na snimku.

    0
    0
    Odgovori
  5. Bolji sam fudbal gledao u drugoj ligi ujedinjenih arapskih emirata. A vi se prepucavajte ciji je tim bolji. I sta je bilo regularno. Bolje da sam na livadi cackao nos nego sto sam gledao ovaj“fudbal“. Nesposobni fudbaleri,sudije i savez. Retardirani navijaci. Gledam bre basket ko covek a ne ovu beton ligu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovo nema veze sa mozgom a kamo li penal.Pre je bila ruka Djurdjevica prilikom gola ili penal nad Plavsicem nego ovo.Generalno,penala nije bilo za nijedan tim,prilikom Zvezdinog gola,lopta je izasla van terena a partizanov gol je diskutabilan i potrebno je maksimalno usporiti sliku da bi se videlo,mada ni tada verovatno ne bi moglo da se jasno vidi.To zna samo Djurdjevic ali nikad nece da prizna.

    0
    0
    Odgovori
  7. Cigani, uvek ce te biti cigani zato sto kada budete naucili sta je fair play onda mozda vise necete biti cigani. Zasto nisu igraci zvezde stali i sami priznali da je lopta izasla, sto cute.
    Sudija je bio dovoljno blizu da odmah pokaze na centar bez da pita pomocnika da li je lopta izasla, a morao je i on da vidi.

    0
    0
    Odgovori
    • A zasto nije pre dve godine Danko Lazovic ustao i lepo rekao sudiji Mazicu da je on vukao Lazica za dres i tako su zajedno pali na travu.Pomocni sudija je pokazao faul za Zvezdu a Mazic faul za partizan na 20 metara od gola,odakle je Drincic dao pobedonosni gol.Zasto tada nisu stali partizanovi igraci i pokazali fer plej,kad je bilo ocigledno da je faul od Lazovica,zasto su se tada radovali neregularnom golu?Pitanje za vas licemeri najveci.

      0
      0
      Odgovori
  8. NERAZUMEM LOŠ DERBI PA JEDINO JE DOBAR KAD MEZIMICA POBEĐUJE A KAD MI DOMINIRAMO ONDA UVEK LOŠ PA OVO JE DERBI GDE MALO GOLOVA BUDE JEDAN KIKS REŠAVA UTAKMICU.

    0
    0
    Odgovori
    • A vi ste dominirali?! Hahaha! Niko nije dominirao u utakmici sa 48 faulova! Mec bez sansi a oba gola neregularna! Koja crna dominacija, ne brukaj se

      0
      0
      Odgovori
  9. Čist penal.stvarno dokle vise.sudije su zaplasene od strane zvezdinih mocnika i tako vec godinama.boje se da sude ono sto vide.sramota me sto sam srbin.

    0
    0
    Odgovori
    • A veoma ste ponosni bili na Drobnjakovu trojku iz auta ?! Licemeri. Da bi nekome držao lekcije o časti i poštenju, moraš biti kompetentan.

      0
      0
      Odgovori
        • Imali ste jos 10 minuta da ispravite nepravdu,ako smatrate da je bila a Drobnjakov kos je u zadnjoj sekundi utakmice,koja je odlucila ko ce biti prvak.Mucni malo mozgom ako ga uopste imas,pre nego uporedis nesto neuporedivo.

          0
          0
  10. sve u svemu los derbi, bolje da smo izgubili od partizana 0:3 nego ovako usrani gol da smo dali, a i oni nisu bili nista bolji. Los fudbal i od partizana i od zvezde, lopta non stop u zraku samo se glavom (a kao bez glave) dodaje lopta, a i izpresijecana je utakmica bila od strane sudija. za sve se sviralo. katastrofalan derbi, sreca ima jos jedan u ovoj sezoni kad se popolove bodovi, nadam se boljoj utakmici, svedno ko pobijedi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter