1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ IMA ‘DŽOKERA’: Čeka se Boaći, a zamena je već spremna za derbi

Objavljeno: 01.03.17 u 11:28

Pauza je ostavila traga, a izgleda da Božović ima u planu da mu pruži šansu možda u derbiju.

Nije lako posle šest meseci se vratiti u takmičarski ritam, pa se Srđan Vujaklija u dva prethodna meča nije našao u protokolu. Ipak, upornost se često naplati, tako da je izgleda iskusni napadač postao novi ‘džoker’ trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića.

SVE DELIJE GLEDAJU U BOAĆIJA: Jutros je napustio trening, a stanje se za nekoliko sati znatno promenilo!

Na treninzima u najboljoj postavi menja bolesnog Boaćija, koji će biti spreman za subotnji derbi, dok Vujaklija treba da sačeka priliku na klupi i ima prednost u odnosu na Pavkova, Sikimića i Orlandića.

AKO JE IKO SUMNJAO: Evo ko će deliti pravdu u 153. ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

Mladi Luka Adžić je u nedelju na utakmici sa Mokrom Gorom ušinuo vrat, tako da se čeka potpun oporavak. Neke promene u najboljem timu nisu planirane, a polako se kuje i taktika iza zatvorenih vrata u Ljutice Bogdana.

0
0

1 Komentara

  1. Nadam se da će Vujaklija, ubedljivo najbolji srpski centarfor, igrati i zablistati protiv Partizana. Mislim da će ga Muslin zvati u reprezentaciju, posle ove utakmice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter