6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO JE IKO SUMNJAO: Evo ko će deliti pravdu u 153. ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.17 u 09:47

Na centru stadiona ‘Rajko Mitić’ u subotu će stajati, očekivano, najbolji srpski sudija Milorad Mažić.

Najbolji srpski fudbaleri još jednom će osetiti ‘čeličnu ruku’ najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića pošto je sudija iz Vrbasa delegiran da deli pravdu u predstojećem 153. ‘večitom’ derbiju’.

Mažiću, kome će ovo biti rekordan 13. ‘večiti’ derbi u sudijskoj karijeri, pomagaće njegovi stalni članovi tima, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

PRESEDAN: Zvezda odlučila – ‘jug’ će se ovoga puta razlikovati tokom ‘večitog derbija’ (FOTO)

Verovatno se i nije očekivala drugačija odluka Sudijske komisije, s obzirom da je Mažić arbitar sa FIFA i UEFA pedigreom, a i u predstojećim derbijima imao je različitih iskustava, od penala za Crvenu zvezdu, do prekida utakmice od strane navijača Partizana.

U svakom slučaju, bar sa sudijske strane, svi ljubitelji fudbala u Srbiji trebalo bi da budu ‘mirni’.

(Izvor: youtube / ZakDrag)

0
0

6 Komentara

  1. Ma koga zanima ko ce da sudi da ima vlasti i zakona trebalo bi oba kluba ugasiti zbog dugova ne placanja poreza na prodaju i kupovinu igtaca.ne placanja komunalija a njihov fudbal ke ravan nuli

    0
    0
    Odgovori
  2. najbolje resenje, koliko god ga pljuvali navijaci partizana zbog nekih sumnjivih odluka, ja i dalje tvrdim da je i on covek, i on pravi greske i da su to bili previdi ………. po meni on nesme da namesta kako odgovara nekima vec mora da sudi posteno zbog svoje reputacije u svetu i evropi ……… briga njega za namestanje utakmica u srbiji …………zadnji put kad nije sudio derbi, kad su ga sklonili pod izgovorom nekog seminara, ili sta vec bese, rekao sam da ce taj derbi da se navlaci za zvezdu ……….. kad on sudi ja sam miran sto se tice sudjenja ………. POSTENO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter