13
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OPTUŽENA ZA NAMEŠTANJE: Kako je kvota bila 1,96, pa je naglo pala? Baš čudno! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.17 u 10:46

Međunarodna neprofitna organizacija ‘Federbet’ koja nadgleda ‘mutne’ radnje u utakmicama širom sveta, ‘potkačila’ je i poslednji meč Crvene zvezde na Kipru.

U moru optužbi za nameštanje utakmica na pripremama širom Evrope, a najviše na Kipru, jedna od sumnji ‘Federbeta’ stigla je i na račun Crvene zvezde.

REKAPITULACIJA: Zvezda na pripremama dala više golova, Partizan primio manje (VIDEO)

Pod lupom ove organizacije nalazi se poslednji meč crveno-belih u Pafosu protiv ruskog Volgar Gasproma.

– Šta mislite o tome da je rezultat samo 1:0 u prvom poluvremenu, a kvota na preko 2,5 gola iznosi samo 1,30? Zaista čudno. Ali, upravo to se desilo na meču između srpske Crvene zvezde i ruskog Volgar-Gazproma. Kvota je najpre bila 1,96, ali je naglo pala. Jako je bilo čudno što je već u 13. minutu, pri rezultatu 0:0, kvota na ‘3+’ bila samo 1,27.

MIODRAG BOŽOVIĆ: Bolji smo u ofanzivi nego jesenas, o Ligi šampiona tek nakon titule (VIDEO)

– Dosta o brojevima, pogledajte detalje sa meča. Ne izvodimo nikakve zaključke, naravno. Zvezda je dobila prvo poluvreme sa 1:0, imala 3:1 do 85. minuta, ali je primila dva gola i utakmica je završena rezultatom 3:3 – napisali su na Fejsbuk stranici ‘Federbeta’.

Uostalom, pogledajte sami najzanimljivije momente sa ovog meča i sve golove, uključujući i dva Volgar Gasproma u poslednjih par minuta.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

13 Komentara

  1. Ups šta bi ovo, pa i na pripremnim utakmicama se počelo nameštati?
    Da li to presušuje državni budžet ili ste se jednostavno navikli na nameštaljke pa vam se osladilo?

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo, lupetate bez veze. Drugo poluvreme 2+ je došlo mnogo pre završnice koja je očigledno pod lupom. Nije pala kvota 4 ili 5 golova u drugom poluvremenu, pa je Zvezda „pustila“ 2 gola u 2 poslednja minuta. A u prijateljskim mečevima kvota na II 2+ je obično mnogo manja nego obično jer se igra i sa rezervnim sastavima. U većini kladionica ti mečevi i nisu u ponudi, a i na flash scoru se ta utakmica nije ni pratila. Dakle, ovo je jedno veliko lupetanje, a posebno mi se ke*ja od neprofitnih organizacija… Pa što ste neprofitne? Da se možda i vi niste kladili na neki od mečeva, pa vam nije „prošao tiket“. E sada mi je još draže, ako je tako…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma ajte molim vas, urušavate takve poštenjačine ovakvim tendecioznim informacijama.Nadajmo se da neće biti propuštena prilika da se izda saopštenje i ukaže na napade kojima se pokušava urušiti sav trud i rad na pripremama i stvaranje „evropske“ zvezde, kao i preduzimanje hitnih koraka u cilju ohrabrenja domaćih sudija da smognu hrabrosti i pomognu u ostvarenju „evropske“ zvezde, a uprava kluba na čelu sa velikim doktorom će naći načina da im se zahvali, pa bilo to i nekim novčanim sredstvima, o čemu će se naknadno voditi razgovori.

    0
    0
    Odgovori
    • Isprskala je Uefa tvoj mali klub,kao štetočinu,za naredni ciklus evropskih takmičenja.Normalno je da u prijateljskim utakmicama kvota na 3+ bude minimalna jer ekipe igraju u šarenim sastavima a pogotovo u drugom poluvremenu kad se uglavnom pustaju rezervisti.

      0
      0
      Odgovori
  3. Anomalije u nizu,a Sekica se lju ti kad ih samo apostrofiram!? Polako to izlazi van granica carevog atara….tako da ce sve teze izgovor biti Tole lopove!!! Bdv…pogledajte rez. proslih priprema….

    0
    0
    Odgovori
  4. kOJA GLUPOST imaju li ovi mediji sta drugo da pisu pa samo ko nikada nije sutnuo loptu moze ovako da lupeta.Danas ako se ne potrudis i ne shvatis protivnika ozbiljno ne mozes ni zonasa da pobedis, to se najbolje videlo na utakmici Partizana i nemackog zonasa.

    0
    0
    Odgovori
  5. Па зар морају и пријатељске да намештају, ако је добра пара за клуб па и некако али овако се само брукамо, докле бре више, има ли краја овом лудилу у нашем фудбалу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter