13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REKAPITULACIJA: Zvezda na pripremama dala više golova, Partizan primio manje (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 17:17

Još jedne pripreme Crvene zvezde i Partizana su okončane.
Klubovi se vraćaju u Superligu gde ih od sledećeg vikenda očekuju nova iskušenja.

Da Crvena zvezda nije prokockala veliku prednost protiv Volgara, sa priprema bi došla stoprocentna, dok je i Partizan imao samo jedan remi, sa Levskim, ali i jedan, blago rečeno neočekivan poraz od Kikersa.

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

Na svom drugom meču, protiv Jadran Dekanija, četa Grofa Božovića je bila najubedljivija ove sezone sa 10 pogodaka, dok je Ankaran primio ‘samo’ sedam, a Zirka šest. Što se ubedljivih pobeda Partizana tiče, BSK je dobio šest golova, a Ankaran i Zirka po četiri.

(Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd)

Najefikasniji su bili Ričmond Boaći i Uroš Đurđević, fudbaler iz Gane je na pripremama postigao šest golova na tri utakmice, dok je Đurđević bio strelac devet puta.

Prvu u utakmicu u nastavku sezone Partizan igra protiv Rada, a Zvezda sa Novim Pazarom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – 6 pobeda – 1 nerešena – 0 poraza, gol razlika 31:6

Crvena zvezda – Ankaran 7:0
(Al. Luković 15, An. Luković 55, Vujaklija 65, 82, 90, Vučićević 67, Milić 75.

Crvena zvezda – Jadran Dekani 10:0
(Milić 25, 31, Pavkov 45, Kljajić 46 AG, Romanić 53, 61, 81, Jovović 65, Ilić 73, Senić 82)

Crvena zvezda – Šopron 1:0
(Rendulić 48)

Crvena zvezda – Olimpija Satu Mare 1:0
(Boaći 15)

Crvena zvezda – Aris Limasol 3:1
(Boaći 39, 59, Ruiz 84)

Crvena zvezda – Zirka 6:2
(Boaći 7, 45, 58, Plavšić 22, 33, Milić 79)

Crvena zvezda – Volgar 3:3
(An. Luković 16 PEN, Sikimić 53, Milijaš 74)

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – 7 pobeda – 1 nerešena – 1 poraz, gol razlika 25:5

Partizan – BSK 6:1
(Đurđević 23, 33, Jevtović 37, Stevanović 56, Božinov 60, Jovanović 78)

Partizan – Koper 4:0
(Đuričković 5, Đurđević 12, 36, 40)

Partizan – Gorica 3:0
(Đuričković 56, Mihajlović 59 PEN, 66)

Partizan – OFC Kikers 1:2
(Đilas 88)

Partizan – Korona 2:0
(Đurđević 12, Mihajlović 14)

Partizan – Atlantas 2:1
(Mihajlović 67 PEN, Jovanović 80)

Partizan – Zirka 4:0
(Janković 37, Leonardo 54, Đurđević 58, 64)

Partizan – Levski 1:1
(Jovanović 69)

Partizan – Ural 2:0
(Leonardo 77, Đurđević 88)

[/stextbox]

0
0

13 Komentara

  1. Rezultati na pripremama ne znace mnogo i ne pokazuju bas pravu snagu tima. Vidim da severni medvedi vide razlog za nadanje u rezultatu protiv Kikersa a taj mec je igrao potpuno tim sastavljen od rezervista koji su rezerve prvim rezervama. Takav mec je vise nego koristan je kristalizira i pokazuje na koga se u najrealnijem smislu moze ozbiljno racunati i osloniti. E,sad, da kazem nesto sasvim lico, kao moje misljenje sto se tice poredjenja Vecitih. Zvezda je igrala sa neuporedivo slabijim ekipama nego Partizan. I na Kipru a narocito u Sloveniji Zvezda je igrala sa poluamaterima. Kad je igrala sa ozbiljnijim profesionalnim ekipama pokazala je mnogo slabosti, neuigranost i ozbiljne slabosti u odbrani. Partizanova igra je puno odgovornija i tim ocigledno uigraniji, znatno uigraniji. Kad bi se mec igrao sad Zvezda bi popila najmanje tri komada! Tesko ce bas Zvezda uigrati ekipu sa dve prvenstvene utakmice a PFC ce biti u top formi. I jedni i drugi su pomno pratili jedni druge i znaju sta im je ciniti. Sad o pojacanjima. Frimpong je velika zabluda Zvezde. Brzina nije dovoljna za kvalitetnu odbranu. On deluje vrlo nesnalazljivo u gustim situacijama a Lukovic je ispusena lula odavno. Andjelkovic nece moci tako slobodno izletati u napad jer ce imati iza ledja brzanca Partizana,to je sigurno. Vidim da se Grof oslanja na tim stranaca, svu sestoricu forsira a to je vec mac sa tri ostrice. Donald spor,,Frimpong rekao sam a centarfor Ricci ima velikui golgeterski talenat,ali ,ali,ali… Pomno sam obratio paznju na njega. On izvanredno pogadja, ne promasuje,ali protiv slabih odbrana koje ga ostavljaju samog. Nisam siguran da ce uopste doci u sansu u Derbiju,poziciona igra Crnobelih ne ostavlja mnogo mesta za slobodne prodore. Momak je ,koliko primecujem, vrlo statican, ne trci mnogo, tacno je da to omovucava da odmoran doceka sansu ali ponavljam, hoce li je docekati, veliko je pitanje. Od ostalih,Kanga je velika zabluda, ima on mnogo talenta,ali nije igrac tempa i duze koncentracije, vreme trajanja njegovog „odsustva“ na utakmici je predugo i sa dosta intervala! .Ruiz je takodje igrac proseka , u njemu bas nema sta da se potencira kao neki ekstremni kvalitet,ni brzina cak. Velika zabluda. Mislim da je bolje da na krilima igra Milic i Plavsic nego on! I konacno, mnogo stranaca u ekipi na Derbiju je samo po sebi losa ideja jer su oni manje nabrijani od domacih, narocito igraca koji su deca kluba! Zvezda ima golmana koji mi se bas dopada, decko je bas kvalitetancuvar,sto mi je drago jer je perskpektiva srpskog fudbala.
    E,sad, o timu PFC. Partizan odavno nije imao ovako dobru ekipu! Mislim da mu je najslabija tacka gol,an. Moguce da gresim,ali tako vidim.Partizan ima kvalitetno siru klupu,kvalitetno znatno dublju od Zvezde. Ne mislim na broj nego na kvalitet. Partizan ima izvanrednu odbranu, veoma uigranu sa odlicnim uigranim takodje alternativama. Zadnja linija veznog reda je mnogo bolja od Zvezdine i znatno je polivalentnija sa mnogo alternativnih resenja. Verovatno su Everton i Jevtovic resenje za Derbi a za lakse rivale tu je vec nadgradjeni Kosovic,pa i polivalentni Jankovic ili iskusni Marjanovic. Svi ovi igraci imaju mnogo bolju igru u defanzivnim zadacima od srednjeg reda Zvezde kojima je to samo obaveza koja ih ocito nervira i izludjuje i pristupaju tome samosto moraju i samim tim sa manje uspeha, Zvezda mnogo, najvise lopti gubi bas najvise u toj zoni,na sredini. Partizanov srednji red je mnooogo pouzdaniji i isto tako kreativan u produkciji gol sansi i ofanzivnim paso ima. U napadu mislim da Djurdjevic nema uporedbu,u kretanju,agresiji na gol i pritisku na uzu odbranu kojajeZvezdina nocna mora. Djurdje je mnogo odgovorniji i pomretljiviji i plus, snalazljiviji odRicija u guzvi,to je evidentno.
    Ko.acno, sta god da Zvezdinim na ijacima delovalo kao opsena za lazne nade, mislimda Partizan ima znatno bolji, uigraniji tim. Ima i maestra Leonarda koji znatno odskace od svih igraca lige. Plus Ggof ce morati da sredi glavu od problema zvani Leonardo,posebno da nadje odgovor na pitanje gde ce Leo da igra-na desetki,na levomkrilu ili kao c-for! Plus, i krilni ivraci Partizana su odlicni u ubacivanju u napadu sa nadprosecnim nivoom proliferacije.
    Zvezdasi, mnogo mi je zao,ali Partizan je znatno kvalitetnija ekipa!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne tupi k..ac,kad se ne razumeš u fudbal.Misliš da je ovo tvoje sranje od komentara neko do kraja pročitao?Zvezda je za klasu kvalitetnija a to će takvim ko što si ti uskoro i dokazati.ne znam na čemu gajite toliki optimizam kad nemate više od dva poluigrača,ostalo je smeh.

      0
      0
      Odgovori
    • Alo zemljače…mogao si još ovoliko da napišeš,sigurno ima mnogo njih koji su pročitali.Mislim da si mnogo precinio partizanov tim,koji je samo solidan i ništa više.Ne razumem s kim mislite da gradite igru kad imate samo jednog igrača koji zna lopte ali više gleda sebe nego druge a to je,pogađaš,Leonardo.Drugi koji nešto vredi uz njega je Đurđević ali i on je samo prosek,koji nigde nije imao mesta pre partizana.Bio je faktor iznenađenja jer ga protivnici nisu znali,sada će obratiti pažnju na njega i neće postići više od 5-6 golova do kraja.Drugi špic,Tavamba , nema pojma,klasična sirovina,fizički jak,spor i nula od tehnike.Ostali igrači su klasa za Pazar,Javor i slične klubove,odakle su i došli.Od golmana Kljajića su bolji bar 8 golmana u ligi.Vulićević nije ni približno onaj igrač pre povrede,Miletić i Everton,kao i Alen Stevanović su klasični trkači,bez trunke tehnike i kreativnosti,Milenković i Ostojić obični panjevi,koji se sudaraju ili promašuju lopte,što smo videli protiv Napretka,kako sarađuju.Jevtović je spor,zna malo više od prethodno nabrojanih ali tanak igrač.Tako da se može reći kako je Zvezda za klasu kvalitetnija i bolja a ima i kvalitetniju klupu,čak i one na tribinama koji sede.Realan rezultat u ovom trenutku,kad bi se igrala tekma,bilo bi 3:1 za Zvezdu.Znam da ti je žao ali ovo je najrealnije.

      0
      0
      Odgovori
      • Zemljace koliko znas toliko i pricas hahahah bas protiv napretka nije igrao Ostojic nego Balazic Milenkovic a ko se sudario i to me znas u pitanju su Balazic i Miletic hahah eto toliko i bolje nista da i ne komentarises hahah

        0
        0
        Odgovori
        • Zemljače,nisu bitna imena,poenta je u tome da je vaša odbrana isto tako loša kao i Zvezdina.Da sudija nije umešao svoje prste tada,Napredak nikad ne bi ste pobedili,to je činjenica.

          0
          0
  2. Dok nije kasno, tražim da se prestane sa ovom euforijom koja se podigla posle „uspeha“ Zvezde, protiv nejakih protivnika u Sloveniji i na Kipru. Na proleće, Zvezda igra protiv Partizana, Vojvodine i Čukaričkog, pa treba sačekati i videti koliko će golova postići na tim utakmicama i ko će ih postići ali isto tako i koliko će golova primiti. Te tri utakmice, a ne ove u Sloveniji i na Kipru, će biti pravi test za ovaj tim Zvezde, sačinjen od šest (?) stranaca. Na nekim portalima i u nekim medijima su objavljene izjave čelnika Zvezde, koji tvrde da će Zvezda igrati brže, na proleće?! Kako može igrati brže, kad su u timu spori kao puževi Luković i Milijaš a prve rezerve su Rendulić i Sikimić?!

    0
    0
    Odgovori
    • Sto se ti sekiras za Zvezdu i njenu igru,dal je ubrzana ili nije.Milijas nece ni igrati,mozda bude usao zadnjih 15-tak minuta na neku tekmu a od Lukovica ne zavisi brzina igre jer je stoper a igru nose veznjaci i spicevi.Rendulic i Sikimic takodje nece omirisati teren i nemas brige.Ima tu brzih igraca,poput Boacija,Plavsica,Srnica,Milica,Kange,Andjelkovica…razmisljaj kako ce ih vasi brzanci poput Milenkovica,Ostojica,Jevtovica,zadrzati,kad krenu u napad.

      0
      0
      Odgovori
      • Ja sam čak član kluba C. Zvezde, (od 1988.g.) i gledam svaku utakmicu ali nastojim da budem što realniji. Mislim da će prilikom kontri protivnika Luković biti van upotrebe zbog sporosti i sklonosti greškama. Milijaš će takođe biti van upotrebe zbog sporosti i neborbenosti. On je šetač na terenu a što se tiče njegovih 15-tak minuta, pri kraju utakmice, kada će ući po vašem mišljenju, to je veoma opasano, jer tada se lomi rezultat. Bilo bi bi veoma opasno igrati tada, sa 10 igrača (jer računam Milijaš je igrač manje). Držati ga za slobodan udarac je loš izgovor menadžmenta jer niko ne može garantovati da će postići gol iz slobodnjaka. To vam ne mogu garantovati ni Mesi ili Ronaldo a ne Milijaš, koji je u 34 godini, došao, kao rezerva iz kineskog drugoligaša (?). Zašto nije postizao golove, iz slobodnjaka, u kineskom drugoligašu, nego je sedeo na tribinama?!

        0
        0
        Odgovori
  3. Uporedite zvezdine protivnike sa Partizanovim.Zvezdini protivnici na pripremama 90 % drugoligasi.To se sve radi kao alibi.Eto igramo super,i opusteno namestamo tekme po premijer super ligi.Do derbija,gde cete da fasujete tri komada.zivi bili pa gledali.Tu ce da vas namestemo gde treba da budete.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo sine,iz koje lige je Kikers?Da nije mozda iz cetvrte,pa sto ih niste dobili?Nemci ne namestaju,presli ste se malo,to cuvate za nasu ligu i verovatno ste,po starom obicaju,zatvorili sve tekme do kraja,osim derbija ali ne smeta,tu ce vas Zvezda oduciti od fudbala i vratiti u rupu,gde vam je mesto.Zivi bili pa videli.U ovom trenutku,Zvezda je kvalitetnija za minimum 25%,tako da primate tri komada bez problema.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter