1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET U SLOVENIJI: Partizanovo ‘pojačanje’ kom se malo ko nadao… (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.17 u 22:16

Pojačanje, i to iz svojih redova.

Krajem prošle godine pojavila se vest da je sve dogovoreno oko prelaska Alena Stevanovića iz Partizana u neimenovani turski klub.

Međutim, iako su navijači se već gotovo oprostili od njega, u klubu nisu bili tako odlučni da ga prodaju, pogotovo posle najbolje polusezone od kako je stigao u klub leta 2015. godine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Da će ostati u klubu potvrdio je i sam fudbaler na pripremama u Sloveniji izveštaču ‘Mocartsporta’, te je potvrdio da će crno-beli dobiti pojačanje iz sopstvenih redova.

– Znao sam da je postojalo interesovanje Antalije, ali mene niko iz Partizana nije zvao da kaže kako odlazim. Jednostavno, ništa se na tom planu ne dešava. Danima. Zato – ostajem. Tako stvari sad stoje. Imam još godinu i po dana ugovora i nameravam da se ponašam profesionalno, kao i dosad – izjavio je Alen Stevanović u Portorožu.

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Napadač Partizana spakovao kofere, a zamena je već spremna! (VIDEO)

– Imam 26 godina i prolazio sam kroz slične situacije. Naučio sam da „namestim“ glavu, fokusiram se na obaveze i kažem sebi: „dobro, ostani ovde, radi i čekaj“. U fudbalu je tako, sve može da se okrene za dan – setite se samo da sam u poslednjim satima prelaznog roka leta 2015. došao u Partizan – ali sebi ne smem da dozvolim da razmišljam o drugim stvarima, a sutra me čeka trening. Ne bi bilo ni sportski, ni ljudski. Ni prema Partizanu, ni prema mojim saigračima i ljudima iz struke – objasnio je svoj stav Stevanović.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Moj Partizan)

0
0

1 Komentara

  1. Baš mi je drago da ostaje jer momak ima veliki kvalitet i nekako mi je naj ozbiljniji na terenu.Zna da zadrži loptu ali i da prođe igrača driblingom u trku i daje sigurnost ostalima.Po meni najbolje „pojačanje“ ako ostane. Neka te sreća prati Alene

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter