13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Napadač Partizana spakovao kofere, a zamena je već spremna! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.17 u 20:19

Prvoligaš prihvatio uslove iskusnog napadača, a crno-beli našli zamenu.

Ostao je korak do odlaska Valerija Božinova iz Partizana u Azerbejdžan. Prvoligaš Gabala prihvatila je finansijske uslove bivšeg reprezentativca Bugarske i spreman mu je ugovor do juna 2018. godine sa opcijom produžetka na još godinu dana.

Božinov je, kako saznaje HOTSPORT, ‘skockao’ i razlaz sa klubom iz Humske, a radi čistih papira od kluba oprostiće crno-belima deo dugovanja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ali, Partizan je to imao u vidu i vec je spremna zamena za Božinova i ukoliko se njegov posao završi, u Humsku stiže Vladimir Đilas (33).

Iskusni internacionalac je branio boje mnogih klubova, između ostalih Jagodine, Lokomotive iz Sofije, Aktobea, Ordabasija, a u Partizan bi stigao iz Borca (Banja Luka) u koji je došao letos iz Ergotelisa (Grcka).

(Izvor: youtube / Boris Ognjenovic)

0
0

13 Komentara

  1. imaju đurđića čovek koji ima platu 50000 evra mjesečno i oni uzimaju napadača a taj im đurđić donio pobedu asistencijom na derbiju čudno od trenera a jos čudnije od uprvae šugave.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav djilas bre i bakraci…cim cujem to prezime mirise mi na neku kradju…pogledajte samo da ne nadjete nekog covica ili vucka…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi opet kopiraju Zvezdu i to u losim potezima.Doveli su onog camugu sifonjera,evo im jos jedan takav a imaju i Vlahovica,koji je slicnog profila.Bespotrebno gomilanje istoprofilnih igraca,po pravilu spiceva.Uz to,ovaj je vec zagazio u 34.godini i bice perspektiva kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter