10
Domaći fudbal

PREDSTAVLJEN EL MONIR: Moramo da uzmemo titulu! Iliev odmah najavio novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.17 u 13:32

Na stadionu u Humskoj upravo je predstavljeno najnovije pojačanje Partizana, Libijac Mohamed El Monir.

Kao što je bilo najavljeno, Partizan je promovisao Mohameda El Monira u svog novog levog beka. Potpisan je ugovor na tri godine, bez klauzula, a Libijac će nositi dres sa brojem 13.

Kao i uvek, uvodnu reč je imao sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

– Nastavljamo gde smo stali sa prelaznim rokom. Posle Tavambe, koji je Mohamedu prvi poželeo dobrodošlicu, imamo i El Monira. Imamo igrača kojeg smo dugo tražili i sada je napokon u Partizan. Bio je naša želja i pre dve godine kada je trener bio Marko Nikolić, a sada su se kockice poklopile – izjavio je Iliev pred novinarima.

KONAČNA ODLUKA: Marko Nikolić više ne računa na iskusnog napadača

Zatim je i najavio novo pojačanje, za čiju se potvrdu čeka svaki čas. U pitanju je defanzivac Nikola Vujadinović, koji bi trebalo da stigne iz Kine.

– Pored El Monira, to je i potencijalni štoper koji će, nadam se, uskoro da nam se pridruži – najavio je Iliev.

Zatim je opisivao Mohameda El Monira i ono što će doneti crno-belima.

– Dobro je poznat našoj javnosti i ima karakteristike kakve su potrebne Partizanu. Siguran sam da će se uklopiti u sistem Partizana. Navikao sam vas sa jačim i bombastičnijim izjavama, ali sam u ovom prelaznom roku sam spustio loptu i ne želim da preterujem i da dodatni pritisak stavljam na leđa igrača. Da ne mislimo da je za nas, ne bismo se ni upustili u trku za njegovo dovođenje – objasnio je Iliev.

Screenshot_19

Sam El Monir bio je jako raspoložen za priču na ovoj konferenciji, a simpatična je bila njegova mešavina engleskog i srpskog koji je naučio dok je igrao za Jagodinu.

– Ovu šansu sam čekao nekoliko godina. Dva puta sam bio blizu Partizana, a iz trećeg puta sam stigao i ovo je veliki izazov za mene – bilo je prvo što je rekao Mohamed El Monir.

– Daću sve od sebe da opravdam poverenje, kako prema treneru Marku, tako i prema svim saigračima. Iako nisam bio u zemlji, čitao sam o Partizanu i moramo da budemo šampioni – poruka je El Monira.

‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle gola Realu je za plakanje od smeha! (FOTO)

Imao je šta i da poruči navijačima:

– Čitao sam komentare putem foruma i veliko hvala navijačima koji su podržali moj dolazak u Partizan.

Dobro je upoznat sa prethodnim Libijcem u Partizanu, Mohamedom Zabijom, koji je pre nekoliko godina stigao u Humsku kao ‘bomba’, ali je otišao neslavno.

Zabija mi je kao brat. Znam sve šta je bio problem sa Zabijom, i imao je problema sa policijom i Gadafijem u domovini, pa je imao ogroman pritisak. Dobar je dečko, ali nije mogao da bude deo ekipe, ali nadam se da ću promeniti sliku Zabije i Libijaca u Partizanu – istakao je El Monir.

0
0

10 Komentara

  1. Појачање за европске квалификације 2021.Инвестиција за будућност

    0
    0
    Odgovori
  2. STA „MORAMO“, ONA se podrazumeva u ovako losoj konkurenciji, NIKADA slabijoj ligi nismo igrali, da fk crveno zlo ne proteziraju i guraju, realno bi vec bilo zavrseno prvenstvo u nasu korist ! Sada je imperativ ulazak u LS, ako nas organ u svojim preklinjanjima uefe ne spreci na tom putu i zacrtanom cilju !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Morate?Po čemu,ako ne zaslužujete po ničemu?Možda uzmete naredne sezone u 3.ligi a ovde će još dugo ostati u rukama kluba,gde i pripada i gde joj je i mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter