8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNA ODLUKA: Marko Nikolić više ne računa na iskusnog napadača

Objavljeno: 16.01.17 u 12:10

Od starta priprema golgeter ne trenira sa ekipom i zvanično je povređen, a traži se modul za rastanak.

Loš jesenji učinak Nikole Đurđića u dresu Partizana, naterao je rukovodstvo u dogovoru sa trenerom Markom Nikolićem da iskusni napadač ne bude deo ekipe u drugom delu sezone.

I od starta priprema 9. januara, bivši igrač Augzburga (plaćen 450.000 evra) ne trenira, a zvanično se nalazi na spisku povređenih igrača.

‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle gola Realu je za plakanje od smeha! (FOTO)

Ipak, pozadina je malo drugačija i Đurđić je na izlaznim vratima Humske i samo se trazi modul prekida saradnje bez obzira što je Partizan u debelom minusu. Visoka plata je problem u moru problema crno-belih.

Jasno je iz sadašnje perspektive da Đurđić neće biti ni na spisku putnika 19. januara za Portorož, a na ovoj poziciji u konkurenciji je mladi Đorđe Jovanović.

0
0

8 Komentara

  1. …A sto se Djurdjica tice, sasvim je dovoljno uradio! Licno sam zadovoljan. Nekad je zaista dovoljan jedan trenutak u istoriji sporta da ostanes zauvek zabelezen kao igrac za vecno postovanje. Ono citanje genija Saleta i istovremeno dodavanje maestra Lea sasvim se ok i zlatnimslovima je upisalo tu asistenciju u istoriju kluba. Zato, hvala ti Djurdjicu, majstor si ti, i nezali, grobari ce da pa,te taj trenutak. Vremeje da se obezbedis za srecan zivot sa svojom porodicom. Neka te bog blagosovi , majstore!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja se stvarno pitam zasto se ni ne pokusava naci desni bek vec se gomilaju levi bekovi. Ok je ako odlazi Miletic,ali ko bi zamenio cika Vuleta ako se povredi,ko??! Pogotovo ako Jevtovic odlazi,mozda racunaju na Radina koji to moze odraditi, bolje receno pomoci,ali nije to -to, treba nam autenticni desni bek, brz,prodoran i pouzdan u odbrani. Zanimljivo je da niko iz Kluba to ni ne pominje,kao da uopste to nije problem.
    Odlazak Jevtovica,eventualni, otvorio bi veliku rupu u taktickoj postavci M.Nikolica na poziciji drugog univerzalca. Nije problem, imamo mi i malog Jankovica i Marjanovica,pa i Radina, ali treba nam bas Jevtovicev profil igraca-dobar u defanzivi, u prekidima, u pokretljivostit i rasponu kretanja,visok i skocan…. Da li o tome Ika razmislja? Za pozicije krila uopste ne brinem a i odlazak Boze bi otvorio problem centralnog napadaca. Djurdje to nije, mladi ,momci nisu jos za glavne uloge,a Tawamba je vise desetka nego klasiko golgeter….Ova polusezona moze da se progura sa postojecm golmanskim trijom,no ostaje pitanje cuvara mreze koji uliva nepokolebivo poverenje u sebe. Nadam se da tu nisam u pravu.
    Srecno do titule Partizane!

    0
    0
    Odgovori
    • Jel se to raduješ što je samo minus 6?Nije loše u odnosu na prošlosezonsku zimu i minus 32 ali za nešto više od mesec dana,sledi vam novo zahlađenje,krajem februara.

      0
      0
      Odgovori
  3. Iliev je jedino pogodio sa Leonardom, svi ostali, ceo tim iz juna je šteta koju bi trebalo da plate on i Tomić.
    Everton je ok, ali je prenaduvan od strane plaćenika sa Juga koji stoje iza ovih. Trči, ok, ali kreativnost i taktika, ništa. Nikolić zna šta radi.
    Tastature su već dosadile kao i Pantić

    0
    0
    Odgovori
  4. plate ga polamiliona nije na raspolaganju dovedu gogua čovek pijanči po splavovima i plaćaj mesečno platu mu pa to smao moze nesposobna uprava

    0
    0
    Odgovori
    • I jos su ih proglasavali bombama…od svih pojacanja a Iglica je doveo minimum 20-tak,pogodio je samo sa Leonardom.Djurdjevic je dosao iskljucivo zahvaljujuci Nikolicu,tako da nije bio Iglicin pik,koji se sad kiti tudjim perjem.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter