11
Domaći fudbal

PREOKRET: Delije čekaju istorijsko pojačanje, ali čuveni Điđi Bekali ima drugačije planove!

Objavljeno: 06.01.17 u 23:00

Crvena zvezda bila je nadomak velikog pojačanja, ali je sada dobila itekako veliku konkurenciju.

Kao grom iz vedra neba juče se pojavila informacija koju je HotSport prvi ekskluzivno preneo, da će Konstantin Budesku, rumunski fudbaler, biti novo pojačanje Crvene zvezde.

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Rumunije u Beogradu, sledi ugovor sa Zvezdom

Međutim, još jedna ‘zvezda’, rumunska, želi ovog fudbalera. Steaua već neko vreme prati i merka Budeskua, a koliko je blizu njegovog angažovanja ‘otkrio’ je njen prvi čovek Điđi Bekali.

– Sa Budeskuom treba samo da završimo još neke detalje, ali verujem. Verujem da završavamo posao uskoro. Na listi želja su nam još i Moraiš, sa kojim sam već kontaktirao. Tu je i Tešeira, ali nebitno je da li ćemo ga uzeti sada ili na leto. Samo želim da dođe. Njega i Budeskua želim. Tešeira bi bio naš zid ispred odbrane – otkrio je svoje planove. Bekali za rumunski ‘Digisport’.

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Trener nahvalio ‘Zvezdinog‘ Budeskua (VIDEO)

Kako će ovo uticati na Zvezdine namere sa Budeskom, ostaje da vidimo, a i pitanje je koliko ozbiljno treba shvatiti Bekalija, čuvenog po ‘dugačkom jeziku’.

0
0

11 Komentara

  1. Gdk je bas bansje lik..u prebacu pravom danguba,bitanga,nistavilo,teret drustvu,mane butrosa….i opterecan s’ nama….sta vise reci

    0
    0
    Odgovori
  2. sva je ova prica … da se opravda svaka za Srbiju i srpski fudbal basnoslovna cifra … potrebe za tim nema … jer srpska sportska javnost na : MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU … je odavno se navikla … iznenadjenja nema …

    0
    0
    Odgovori
    • skapirao sam te, ti si invalid zato se potpisujesh kao penzioner i gdk. Nista neradish, primash neku invalidsku penziju i non stop si na internetu i kometarises svaku bozju zvezdinu vest jer nemash sta drugo u zivotu da radish. Od sada te zovemo invalid.

      0
      0
      Odgovori
      • cile mile, nije dan da ti repliciram … ALI …moram zbog tvog ovakvog komentara … kako ocenjujes ljude, one koji ti istinu o zvezdi zbore-saopstavaju … nazivas kako nazivas … i ja tebe skapirak da si: INVALID U GLAVI.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter