15
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Rumunije u Beogradu, sledi ugovor sa Zvezdom

Objavljeno: 05.01.17 u 12:09

Vezista Astre stigao na preglede i potpis ugovora u Beograd.

Ekstra posao je blizu realizacije, a kako HotSport ekskluzivno saznaje Crvenu zvezdu pojačava Konstantin Budesku (27), koji je završio misiju u Astra Đurđu, kao pozajmljeni igrač kineskog Dalijena.

Budesku je jutros stigao iz Rumunije u Beograd, a popodne ima lekarske preglede i ako sve bude po planu staviće potpis na ugovor do juna 2019.godine. Ofanzivni vezista je odigrao četiri meča za najbolju selekciju Rumunije.

0
0

15 Komentara

    • Ma sto posto su kao cavi i inijesta pa ovaj kanga da mu otvore kapiju bi izasao sa stadiona sa sve loptom koliki je budak a i lepo vas je pomogao u kvalifikacijama a i vi ste klub kao barselona verovatno ma ne lupaj vise

      0
      0
      Odgovori
  1. 48 000E Mesecno bez premija, ugovor na 2,5 godina uz mogucnost produzenja na jos godinu dana.Menadzer koji ga je doveo je vec saradjivao ranije sa klubom. Bice u ugovoru i bonusi za postignuti gol i asistenciju, posto je prvobitno trazena plata od 60 000E mesecno.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa brate jer si mu ti menadzer kada vec znas i cifru i bonuse svaka cast jer si ti pregovarao sa Terzicem umesto njega
      . Kako vam nije dosadno i dal imate i malo casti i obraza pa da lupate po portalima iznoseci cifre koje nemaju eze sa istinom.

      0
      0
      Odgovori
    • Rumunski portal „gsp.ro“ potvrdio je prelazak Konstantina Budeskua u Crvenu zvezdu.
      Kako novinari iz komšiluka navode, Rumun će imati u Ljutice Bogdana platu od 15.000 evra mesečno.

      0
      0
      Odgovori
  2. Strateski je pogresno potrositi sve pare na igrace, kad su najpouzdaniji u teskim momentima bili „Surdulicki“ i slicni pistaljkoduvaci tj. delioci nepravde. Jeftiniji su,i „neprimetno“ su 100% uspesni!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne moze SEkica bez Zvezdinih vesti… kmeee ovo, kmeee ono! Ti si nas najverniji „pišoduvač“, nemoj se brinuti…

      0
      0
      Odgovori
  3. Gde li nadjete te neke igracine, da mi je znati??!! Pa kao da nemamo omladinaca, mi dovodimo neke strane igrace koji nisu ni za sta…dokle cemo to sr…je gledat?!!

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda nije poligon za omladince pa svaki put malo procitam neki nepoznavaoc fudbala iskomentarise,nasi klinci,omladinci…
      OMLADINCI TREBA DA IGRAJU U OMLADINSKOJ LIGI,KLINCI U PIONIRE.
      I ne mesajte babe i zabe.
      U Zvezdi treba da igraju samo provereni igraci i to u evropskim ligama,a ne omladinci i bukovine.

      0
      0
      Odgovori
      • Nisam se ni ja razjasnio pa je doslo do nesporazuma, naravno da svako mora korak po korak do prvog tima ali treba dati sansu na pozicijama koje nam gore da ih oni popune jer nam dzabe odlaze prevremeno i onda naprave uspenu karieru negde tamo a klub nam propada sto nema nikakve zarade.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter