2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Sprema se novi odlazak iz Partizana!

Objavljeno: 21.12.16 u 15:50

Navijači se svakog dana nadaju novim dolascima, kojih će i biti, ali će neminovno biti i odlazaka.

Jedan od igrača koji su letos stigli u Partizan na velika vrata i od koga su navijači očekivali itekako mnogo je Nikola Đurđić, već iskusni špic koji je u Humsku došao sa epitetom velikog Grobara i još veće nade da će nemilosrdno tresti mreže, makar u Superligi.

Ne samo da se to nije obistinilo, nego je Đurđić potpuno podbacio u svakom smislu. Kao da je cela njegova odiseja u Partizanu ostala na prečki pogođenoj u prvom zvaničnom meču protiv Zaglembja.

USPEŠAN DAN U HUMSKOJ: Stiglo preko potrebno ‘pojačanje’ (FOTO) (VIDEO)

Ispostavilo se da je bio koji milimetar precizniji, da bi i njegova, ali i klupska polusezona bila verovatno drugačija.

Sada pakuje kofere i odlazi, tu više nema dileme, a to je potvrdio i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

– Bili smo ubeđeni da smo napravili dobar posao i pored toga, ali realnost nas je demantovala. Ne želim da se Nikola uvredi, ja ga i dalje cenim kao igrača, ali mi nemamo taj luksuz da preplaćujemo igrače. On ima visoka primanja i mi zbog toga moramo da reagujemo – otkriva Iliev za portal ‘Dnevnik’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Žao mi je što je situacija sa Nikolom takva, imao je predispozicije za dobru polusezonu. Ne zaboravite da je on dao skoro stotinu golova pre dolaska kod nas, bio je jedan od najboljih igrača u Švedskoj, pravi je atleta. Period prilagođavanja nije dobro prošao, možda je došao u nezgodnom trenutku, kada je ekipa bila u krizi i to ga je eventualno sputalo. Trener Nikolić je verovao u njega, davao mu šansu, ali… Tražimo mu klub pa ako ga nađemo, realizovaćemo transfer – rekao je Iliev.

0
0

2 Komentara

  1. Ti si Iglice, samo pogodio sa Leonardom a doveo si preko 10 igrača i sad se šepuriš kao paun.Imao si 90% promašaja a nazivao si ih bombama.Đurđevića nisi doveo ti nego Nikolić,tako da on jeste pogodak ali ne tvojom zaslugom.Gde su ti Radović,Gogua,Đurđić,Radin,Đuričković,Marjanović,Stevanović golman,Kosović…Janković malo igra,malo neigra,Miletića prvo nigde nema pa dolaskom Nikolića dobija šansu,kao i Ostojić i Alen Stevanović ali oni samo otaljavaju poso,nemaju kvalitet.

    0
    0
    Odgovori
  2. nema sentimental most I surovi profesionalizam koliko Dajes na terenu toliko CE biti u timu. djurdjic..bozinov..stevanovic..mihajlovic..balazic..gogua..Mixlim da su njihove plate million EU.ako ne I vise. zato osloboditi se balasta mogu se dovesti dva dobra koja mogu igrati na vise mesta svi on I znaju da u evropu nema sedenja I dobijati platu.dalje za one koji ne nameravaju da napreduju ne Trude se odmah raskinuti ugovor na stetu kluba ako treba je za sta CE tu.a IMA IH podosta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter