3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

USPEŠAN DAN U HUMSKOJ: Stiglo preko potrebno ‘pojačanje’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.16 u 13:20

Fudbalski klub Partizan potpisao je danas sponzorski ugovor sa italijanskom firmom za proizvodnju kafe „Kimbo“.

Ugovor je ispred Partizana potpisao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, dok je ispred kompanije „Kimbo“ to učinio gospodin Boban Iliev:

– Zadovoljstvo je kada jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više sam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji biznis kodeks, rekao je Vazura nakon potpisivanja, a objavljeno je na sajtu kluba.

FOTO: Partizan.rs

A zadovoljstvo zbog priključivanja sponzorskom timu ekipe iz Humske izrazila je i gospođa Suzana Lazarević, direktor marketinga kompanije:

FOTO: Partizan.rs

– KIMBO je italijanski premium brend iz Napulja i jedan je od tri najveća proizvođača espreso kafe kao i najprodavanija kafa u Italiji. KIMBO je na našem tržištu od 2012. godine i za ovih par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. KIMBO je kompanija koja podržava sport, jer sponzori smo Serija A, popularnog Kalča, kao i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa fudbalskim klubom Partizan i od danas zvanično budemo jedni od sponzora i pomognemo fudbalskom klubu Partizan u ostvarivanju vrhunskih rezultata, rekla je Lazarevićka.

(Youtube/FK Partizan Beograd)

 

0
0

3 Komentara

    • Možda 700k, teško da će iko normalan toliko uložiti kod nas. Imaš Gazprom koji nakon intervencije države daje 4.5 miliona evra maloj udbašici i to je ubedljivo najveće sponzorstvo u našem klupskom sportu. Ako je i 700k evra, to je odlično za klub!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter