5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUTARNJI ‘FLEŠ’ SA MARAKANE: Novi tandem štopera u Zvezdi, Aruna do kraja nedelje u Beogradu?

Objavljeno: 20.12.16 u 10:27

Crvena zvezda želi ozbiljno da pojača sastav pred nastavak sezone, a uskoro bi na stadion ‘Rajko Mitić’ mogla da stignu tri pojačanja.

Definitivno je jasno da crveno-beli mora da ‘renoviraju’ zadnju liniju tima. Aleksandar Luković i Zoran Rendulić su povređeni, a pitanje je i da li Crvena zvezda sa njima dvojicom može da odbrani titulu. Tomas Fibel je već spakovao kofer i vraća se u Rusiju, te su Miodragu Božoviću (ili njegovom nasledniku) potrebna pojačanja u defanzivi. Sa Ognjenom Vranješom se uveliko pregovara i nije nemoguće da fudbaler iz Republike Srpske ponovo obuče crveno-beli dres. Drugo ime je pomalo iznenađujuće, reč je o Tarasu Bondarenku. Ukrajinac je jesen proveo u Metalcu, a njegov tim je na 21 utakmici primio 20 golova, kod kuće samo osam. Bondarenko je nosio odbranu tima iz Gornjeg Milanovca i kao nagradu bi mogao da dobije dolazak na Marakanu. Ukrajinca zastupaju bivši fudbaler Crvene zvezde Ardijan Đokaj i bivši reprezentativac Milan Jovanović. Crvena zvezda bi morala da plati obeštećenje, jer Bondarenko ima ugovor sa Metalcem do 2018. godine.

ODLAZAK VELIKOG TALENTA: Nada Zvezde iz Makedonije raskinula ugovor sa klubom (VIDEO)

Kako Novosti pišu, do kraja nedelje bi mogla da se reši i enigma vezana za Lukmana Arunu. Naime, Nigerijac traži 380 hiljada evra po sezoni, to jest za dve 760 hiljada. To bi ga svrstalo među najplaćenije igrače Crvene zvezde, a to su za sada Gelor Kanga i Džon Ruiz.

Kada su odlasci u pitanju, Danijel Avramovski je dobio ‘čiste papire’ i potpisao za Olimpiju, dok je ponuda za Mihaila Ristića iz Espanjola odbijena.

0
0

5 Komentara

  1. ..ovde nesto debelo ‘diSmr’, osim njih i deponije zvane SMRDIkana tj. MRAKana, pa ko je ovde uz SVE TO jos i lud, ZAR fk, koji je jesenji „prvak’ dovodi ‘POJACANJA’ k’o na traci, zbog cega i KOGA, ako imaju ‘odlican’ tim koji je „ZASLUZENO“ prvi i NIKOGA NISU PRODALI, osim ovih KOJI SU POBEGLIII.. .!. XXAAXXAA .!…
    Nastavlja se i dalje sa STAROM, ‘DOBROM’ I NASLEDJENOM „PRAKSOM“ PROCENATA tj. PROVIZIJEEE .!. XXAAXXAA .!. I NARAVNO-PROMASAJA I UBRZO I EGZODUSA SA BUDUCEG PASNJAKA SHEIKKKOVE ERGELE I EVNUHAAA .!. XXAAXXAA .!.
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    ,,,,,,……………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • ja sam uvek voleo zvezdu, jos od malih nogu sam isao krisom da gledam kako treniraju na pomocnim terenima marakane. Ali moj otac je bio okoreli grobar i onda sam morao da navijam za partizan iako mi je crveno bela bila uvek u srcu. Ljut sam sada sto navijam za manji i neuspesniji klub ali sta ces. mrzim zvezdu iz dna duse jer su se svi radovali njenim pobedama kad ja nisam smeo i zato sad prozivam cokija i krivo mi je sto ste toliko bolji od nas u svemu.

      0
      0
      Odgovori
      • Xaxaxaaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax, ziva istina
        Kad si bio dete malo, komshija te islikao, kad si rek’o, daaaaaa
        volish partizan, xaxaxaxaxaxaxax

        0
        0
        Odgovori
  2. Ona neznalica Ruiz da bude najplaceniji igrac?Neverovatno sta pojedinci rade sa Zvezdom i koliko lose igrace dovode a koliko puno para im daju a da pritom ne vide koliko su ti igraci trube.

    0
    0
    Odgovori
  3. igracki kadar iz godine u godinu sve slabiji trenera nemamo a za kondicionog patnja velika steta evrope nema ni na vidiku zalosno je ovo al gledacemo mi prazni MARU jos dugo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter