2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZAK VELIKOG TALENTA: Nada Zvezde iz Makedonije raskinula ugovor sa klubom (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.16 u 19:05

Danijel Avramovski i Crvena zvezda će, prema informacijama do kojih je stigao HotSport, raskinuti ugovor, pa će mladi vezista, posle dve i po godine u crveno-belom dresu, napustiti tim sa Marakane.

Kako saznajemo, naredna stanica bi trebalo da bude ljubljanska Olimpija.

Avramovski nije u prvom planu, a spreman je da oprosti deo dugovanja i dobije papire, rekli su za HotSport u Crvenoj zvezdi.

Ostaje da Avramovski potpiše ugovor na tri godine u Ljubljani, i u dresu „Zmajeva“ pokuša da potvrdi potencijal koji nije dokazao na Marakani, na koju je stigao sa oreolom jednog od najtalentovanijih fudbalera na prostoru Balkana.

(Youtube/HB BROS)

 

0
0

2 Komentara

  1. veili talenat … upropascen u zvezdi kao mnogi drugi iz Srbije ( bar njih 100 u protelih 5 godina) … da li se neko seca ( posto „cigani“, delije, panteri, panceri … ili kako se vec zovu sve brzo zaboravljaju ) naslova i tekstova … koji su dolazili iz RUPE i komentara njihovih botova … obecanja i dobro odradjenog posla drzavnog projekta – zvezde, kad je taj talenat u TRULU i PREZADUZENU zvezdu dolazio … srecno mu bilo … da je pametan bio nikad u tu RUPU ulazio NE bi … dveipo godine su ga lagali i varali za sicu od para … kad ce talenti sa ovih prostora … da shvate ko …i kako … vodi ovu i ovakvu … zvezdu. ONI pametni iz zvezdine skole fudbala davno pobegose … ljudima u i oko zvezde osta da decu iz regiona-okruzenja , OFK BG, cukarickog, rada i partizanove skole jos izvraju. ko je sledeci … ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter