4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROBARI‘, LEO JE ODLUČIO: Brazilac bio u Humskoj pre nego što se uputio ka domovini (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 17:59

Verovatno najlepša vest za navijače Partizana danas, Leo ostaje.
Brazilac je danas bio u klupskim prostorijama kako bi se pozdravio, ali ne i oprostio, sa članovima Uprave i stručnog štaba. Zasluženi odmor za jednog od najboljih igrača tima iz Humske koji će se za par nedelja vratiti i nastaviti tamo gde je juče stao.

DAO DVA GOLA, ZAPLAKAO, PA SE OGLASIO: Imam previše problema, idem, ali… (FOTO)

Suze posle prvog gola koji je postigao protiv Spartaka i „oproštajne poruke“ na Instagramu su naterale „grobare“ da pomisle na najgore, da će Leonardo napustiti klub. Ali to se neće desiti, što je danas i potvrđeno. Brazilac je nekoliko puta napominjao da se odlično oseća u Beogradu kao i da ga je Partizan fudbalski preporodio.

SUZE PRILIKOM SLAVLJA: Leo sa dva gola ‘upropastio‘ Spartak i uzburkao ‘grobare‘

Brazilski ofanzivni veznjak je u Superligi na 18 mečeva postigao 12 pogodaka i tako je skočio na prvo mesto liste strelaca. U Beograd se vraća pre 9. januara kada počinju pripreme crno-belih.

Povratna karta je kupljena.

0
0

4 Komentara

    • Izgleda da si slep kod ociju.Zar ne vidis da je pod navodnicima ta rec,zato sto je ovaj retard Damir tako napisao i da je to sprdnja sa njim.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ja samo ne mogu da razumem jednu stvar , novinarska posla u Srbiji Leo ide pustio je suzu samo da udare na FKP i na Lea .Nastavak tragedije u zemlji Smrdiji iiiiii sta sad ? Leo ostaje jel vam tesko , ajde sada pisi te , sto ne napise te da se fk d.p odrice onog mucenika za 250 000 evra a Leo kada bude odlazijo to naplatiti FKP i premijer preko poreza….. Bruka od novinarstva SRAMOTA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti ne mozes nista da razumes jer si ogranicen ko saksija.Vratice se Leo u Srbiji ali samo za papire i da se pozdravi sa bivsim saigracima a ako mu klub bude pravio problem kad bude „odlazijo“,mogao bi proci kao za Zivkovica,da iskesira 2,5 miliona njegovom menadzeru.Nezaboravi da i Djurdjevic ima ugovor da moze otici kad pozeli i kad mu stigne dobra ponuda i da nije vezan tacno do odredjenog datuma.U prevodu,to znaci,napuni dzepove clanovima uprave i oni ce potpisati bez problema ispisnicu a imaju alibi u ugovoru da je takav.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter