5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAO DVA GOLA, ZAPLAKAO, PA SE OGLASIO: Imam previše problema, idem, ali… (FOTO)

Objavljeno: 15.12.16 u 21:05

Leonardo da Silva Souza je sa dva spektakularna gola rešio poslednji meč jesenjeg dela Superlige Srbije protiv Spartaka 2:0.

Brazilac je kod prvog pogotka pogledao u nebo, pokazao prstima i pustio suzu. Ta slika dirnula je mnoge navijače Partizana, one koji sada strahuju da bi Leo mogao posle samo šest spektakularnih meseci da ode iz Beograda. Leonardo se posle utakmice oglasio na Instagramu slikom gde mu Božinov glanca kopačke i veoma dirljivom porukom.

– Prošao sam kroz mnogo toga i mnogo problema zbog čega sam zahvalan Bogu. Želim da se zahvalim svima na kraju. Pobeda je uvek slađa kada postignem gol. Samo sam zahvalio ocu na nebesima, a sada idem kući da rešim svoje probleme koji nisu laki. Veliki zagrljaj za crno-belu porodicu, nedostajaćete mi – napisao je Leonardo.

PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan?

Sada ostaje da se vidi hoće li se Brazilac posle pravoslavnog Božića vratiti u Humsku, nadamo se da hoće, jer bi to bio pravi potez za srpski fudbal koji vapi za ovakvim stancima…

 

Tenho passado por muitas coisas muito problemas mais eu entrego sempre a Deus ele sabe o que faz quero agradecer a todos termina com vitória é sempre mais gostoso 2-0 dois gol meu só tenho agradecer o papai do céu agora e ir para casa e tentar resolver meus problemas que não é nada fácil saudade de vocês família Branco e preto grande abraço a todos 🙏🏻👊🏻⚽️⚽️💪✌️️👆👏🏻👐🏻👀😕😔I’ve been through a lot of things a lot more problems I always give God he knows what he does I want to thank everyone ends with victory is always more delicious 2-0 two goal my just have to thank daddy from heaven now and go home and try to solve My problems that is not at all easy to miss you family Black and white big hug to everyone ⚽️⚽️⚽️⚫️⚪️⚫️⚪️✈️✈️🇧🇷😔 @valeribojinov86 miss you família

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

0
0

5 Komentara

  1. Ja sam zvezdas, ali ovakvog igraca srpski fudbal skoro nije video. Voleo bih da ostane bez obzira sto igra za Partizan, treba liga da nam se poboljsa, a sa takvim igracima sigurno ce biti bolje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno dobar igrač možda bi muslin trebalo da razmisli da ga zove u reprezentaciju ipak pravi razliku na svakom meču a to stranac treba da čini

    0
    0
    Odgovori
    • Nažalost Leo mora igrati barem 5 god. u Srbiji da bi igrao za repku. Poslednji koji su mogli bili su Kleo, Abubakar i Dijara.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter