0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENERSKA VRTEŠKA: Dok je u Zvezdi status ‘kvo’, Lalatović napušta Vojvodinu

Objavljeno: 15.12.16 u 22:49

U Novom Sadu vlada pravu rasulo posle Skupštine na kojoj je odbijen predlog izmene statuta i smanjenja broja članova tog tela.

Posle predsednika kluba Dušana Grujića i predsednika Poslovnog tima Vojvodine Dragoljuba Zbiljića, novosadskog superligaša će napustiti i trener Nenad Lalatović. Kako prenosi MocartSport to bi trebalo da se dogodi u toku sutrašnjeg dana. On se na taj potez odlučio, pošto je neizvesna sudbina kluba sa stadiona ‘Karađorđe’. Svoju odluku je rekao pojedinim članovima uprave, ali i navijačima koji sada vode klub.

Podsetimo, početkom septembra Nenad Lalatović je hteo da napusti Vojvodinu, pričalo se o prelasku u Čukarički, ali mu je uprava na čeku sa sada već bivšim predsednikom Dušanom Gajićem garantovala miran rad. Nažalost, sve lepo se brzo raspalo.

RAZGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Ukoliko ‘Grof’ ode, Zvezda već ima spremnu zamenu! (ANKETA)

Nenad Lalatović se sada pominje kao mogući naslednik Miodraga Grofa Božovića na klupi Crvene zvezde, naravno ako iskusni stručnjak odluči da napusti stadion ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter