19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Ukoliko ‘Grof’ ode, Zvezda već ima spremnu zamenu! (ANKETA)

Objavljeno: 12.12.16 u 12:40

Fudbalsku Srbiju sinoć je uzdrmala vest o ostavci trenera Crvene zvezde, Miodraga Grofa Božovića, a jutro je već donelo njegovu potencijalnu zamenu.

Kako HotSport nezvanično saznaje – Nenad Lalatović figurira kao naozbiljniji kandidat za klupu Crvene zvezde.

Rukovodstvo aktuelnog srpskog šampiona nije sedelo skrštenih ruku i vrlo brzo su se bacili na traženje alternative crnogorskom stručnjaku.

ŠOK U ZVEZDI: Božović spremio ostavku

Lalatović je, kako saznajemo, već obavio sastanak sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i kako stvari stoje spreman je da uskoči na mesto trenera tima iz Ljutice Bogdana ukoliko dođe do definitivne ostavke Božovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lalatović bi se tako vratio kući, u klub u kojem se igrački afirmisao i koji je već predvodio kao trener pre tri sezone. Tada se nije dugo zadržao, a da li će imati priliku za popravni saznaćemo uskoro.

HOTSPORT SAZNAJE: Božović odbio još jednu ponudu!

Pored Nenada Lalatovića kao potencijalne zamene za  Grofa Božovića spominjali su se i trener subotičkog Spartaka, Andrej Černišov, bivši trener APOEL-a Ivan Jovanović kao i još jedan bivši trener Zvezde, Slaviša Stojanović.

Međutim, prema našim saznanjima sada je Lalatović izbio u prvi plan i samo se čeka razvoj situacje oko Božovića.

Koga biste voleli da vidite na klupi Crvene zvezde od januara?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

19 Komentara

  1. Trener zvezde treba da bude autoritet i gospodin. Lalatovic to sigurno nije, Bozovic je diskutabilan jer njegove konferencije i izjave vise lice na cirkus kao isama igra Zvezde. Ako Grof vec ide Jovanovic je po meri kluba

    0
    0
    Odgovori
  2. U SVAKOM SLUČAJU NAJVIŠE BIH ŽELEO Da OSTANE BOŽOVIĆ A LALATOVIĆ NI SLUČAJNO NETREBA DA BUDE TRENER NAŠEG NAJ TROFEJNIJEG KLUBA JER TO NEZASLUŽUJE SVOJIM PONAŠANJEM. SVAKI TRENER VOLI DA POBEDI NJEGOV TIM ALI TO ŠTO ON RADI I HOĆE DA SUDI UMESTO SUDIJA ZAISTA MU NEPRILIČI.

    0
    0
    Odgovori
  3. neka ode ionako necemo ni sledece godine igrati u evropi jer smo jos zeleni odnosno nemamo upravu koja to svim srcem zeli sto covek da traci vreme u srbiji i da gubi zivce za dzabe….hvala mu na sve do sada

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolje neka ostane, realno covek ima perfektnu statistiku u super ligi, ko jos prica o Evropi smesan je. Za kvalitet nase lige je odlican.

    0
    0
    Odgovori
  5. Samo Jovanović,kao zamene Rastavac,ili Rajevac,može i Stojanović bivši šef nije mu data šansa.Od pojačanja iz naše lighe samo mladi;štoper Maraš,Petrović iz Rad,Đerlek.Pavkov,može Vujjaklija sad Milić mislim da je suvišan,bolje stojanović iz Mladosti.Meleg iz Vojvodine.Marinkovića da zvezda vrati iz Bežanije,Stojanovića Fibel aut,mouče(mada mislim da se nije uklopio zbog Božovića),Sikimić aut,prodati Srnića,za Poletanovića su velike pare nevredi on toliko,Petković aut,Cvetković aut,Renduliić sve to pozdrav,Kahriman,Supić

    0
    0
    Odgovori
  6. Tralatovic nije nista bolji od Bajevica i Kosana.Covek je na svom stadionu izgubio od Alkmara 3:0 i jos bio nadigran

    0
    0
    Odgovori
  7. ..Jbg. mislim da bi njima jedino odgovarao Robijev mentor, trener nad trenerima Ciro Blazevic, kao uvertira i priprema terena za „ULAZAK“ Mamica u suvlasnicku strukturu buduceg Kineskog trgovinskog kompleksa na mestu MRAKane. Sigurno su bolje opcije i dugorocnije resenje od Sheika Bin Zajeba i njegovog plana za izmestanje sramnog crvenog FK u maticu im turkish, a na mestu Pecurkane bila bi NJEGOVA ERGELA ZA KONJE o kojoj bi se brinuli EVNUSI tj. bivse crvene narikaceee .!. XXAAXXAA .!. Mada, moj predlog Maminju je, da zadrzi kompletan abol. kadar, za buduce poslove, tipa: Baba sera, cistaca,domara (vesti su s’ kalauzom..), itd itd.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  8. ..Jbg. mislim da bi njima jedino odgovarao Robijev mentor, trener nad trenerima Ciro Blazevic, kao uvertira i priprema terena za „ULAZAK“ Mamica u suvlasnicku strukturu buduceg Kineskog trgovinskog kompleksa na mestu MRAKane. Sigurno su bolje opcije i dugorocnije resenje od Sheika Bin Zajeba i njegovog plana za izmestanje sramnog crvenog FK u maticu im turkish, a na mestu Pecurkane bila bi NJEGOVA ERGELA ZA KONJE o kojoj bi se brinuli EVNUSI tj. bivse crvene narikaceee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter