4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO BOŽOVIĆ ODE: Zvezda bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača?

Objavljeno: 12.12.16 u 18:10

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Crvenu zvezdu već u četvrtak mogao da napusti šef stručnog štaba Miodrag Božović.

Klub demantuje te spekulacije i tvrdi da crnogorski stručnjak neće sa stadiona ‘Rajko Mitić’ do leta 2018. godine. Ipak, godinama unazad imali smo slične situacije kada je klub demantovao odlazak trenera, a na kraju se dogodilo suprotno. Budućnost Miodraga Božovića biće poznata vrlo brzo, posle meča sa Radnikom u sredu u Surdulici.

RAZGOVORI VEĆ OBAVLJENI: Ukoliko ‘Grof’ ode, Zvezda već ima spremnu zamenu! (ANKETA)

Ipak, ne spekuliše se samo o odlasku Miodraga Grofa Božovića, već i jednog od najboljih igrača tima. Naime, u javnosti se ‘šuška’ da bi zajedno sa šefom iz Zvezde mogao Gelor Kanga. Za Gabonca navodno postoje zainteresovani klubovi iz Kine koji nude mnogo bolje uslove nego šampion Srbije. Sada ostaje samo pitanje da li će dvojac Božović-Kanga napustiti Zvezdu i ako se to desi da li će nastaviti saradnju na dalekom istoku…

POZNATA ZAMENA: Donald ne igra u Surdulici, evo ko će kvariti igru protivnika…

0
0

4 Komentara

  1. Neka samo Bozovic ode i neka povede sa sobom sva letosnja pojacanja iz inostranstva,da je lepe srece pa da je otisao na kraju prosle sezone,Zvezda bi igrala LS.Fibel,Mouce,Ruiz i Kanga mogu sa njim odmah,ionako su nas osakatili svojim slabim partijama a Kanga onim ispadom protiv Ludogoreca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter