5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA DELIJE: Zvezda bez jednog od najvažnijih igrača putuje za Surdulicu

Objavljeno: 10.12.16 u 21:00

Strelac prvog gola za Crvenu zvezdu protiv Radničkog je zaradio ćetvrti žuti karton i preskače gostovanje u Surdulici.

U rešavanju jednog opasnog kontranapada Radnickog, usledio je start Džona Ruiza, zbog kog je dobio žuti karton. Pošto je to bio četvrti ove sezone , Kostorikanac je suspendovan za naredni meč. Šampion u sredu gostuje Radniku u Surdulici na zatvaranju prvog dela sezone, a Ruiz može kući sa porodicom na zimski raspust.

SLIKA KOJA ĆE OBIĆI SVET: Sjajna koreografija Delija za proslavu jesenje titule (VIDEO) (FOTO)

Svi ostali igrači su spremni za taj susret. Mihailo Ristić se oporavio, baš kao i Slavoljub Srnić koji je danas sedeo na klupi, iako se očekivao mladi Luka Adžić. Crvena zvezda će pripreme za jesenji deo prvenstva početi odmah posle Božića.

SLS: Crvena zvezda prebrodila ‘Real sa Nišave’, prelep gol Donalda (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. koje su to lose vesti za TRULU-PREZADUZENU zvezdu … nece igrati tamo neki najvazniji igrac … ?! najvazniji igrac igra i to uporno i sada vec dosadno … ta i takva zvezda samo treba da na teren izvede 11-st nekakvih ( nisu bas nekakvi … to su najskuplji igraci u okruzenju … bar su tako placeni …) i rezultat se zna … BRUKA i SRAMOTA za danasnju sportsku Srbiju … !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hehe, evo šta se može desiti, zvezda zadnju izgubi, a partizan dobije obe,sutra i sledeću,na proleće zvezda padne u prvoj a partitan dobija, tako da do krsjs partitan bude šampion a zvezdi ništa od obe krune, veoma moguće

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma vi ganferi mozete igrati isa rezervnim timom s obzirom da ste sve utakmice zatvorili,naravno sem derbija,jer vas tu celavko uvek drukne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter