2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVA PROMENA U ’SLUČAJU LEONARDO’: Iliev obradovao ’grobare’!

Objavljeno: 08.12.16 u 16:40

Nakon što je objavio oproštajnu poruku na Instagramu, Ivica Iliev je izjavio da Brazilac ipak ne napušta crno-bele.
Sportski direktor Partizana je novinarima Monda rekao da Leonardo ne napušta Humsku i da to u stvari nije bilo opraštanje od crno-belog dresa.

Podsetimo, Brazilac je na svom Instagramu napisao:

– Dolazak u Partizan je najbolja odluka u mom životu i ovaj klub, sa sjajnom istorojom, zauvek će biti deo mog života i mog srca. Hvala svima na podršci, posebno navijačima kojima dugujem svo poštovanje ovog sveta. Daću sve od sebe na ove dve poslednje utakmice.

BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO)

Ivica Iliev je naglasio da je ova poruka pogrešno protumačena i da Leo definitivno ostaje:

– Ne, ne, sve je u redu. Video sam i ja to, pričao sam sa Leonardom i shvatio sam tu njegovu poruku baš onako kako je i napisana. Ovo je bio njegov način, njegov gest da se zahvali svima u klubu, posebno navijačima za podršku i da pokaže da mu je ovde lepo, da se ‘pronašao’, da izrazi emociju, bio je jasan Iliev.

Direktor crno-belih je još dodao da je Brazilac mnogo važan šraf mašinerije Marka Nikolića.

0
0

2 Komentara

  1. novinari izmisle vest pa posle demantuju kao I sa satom radovica .nakacili se na partizan kao krpelj.jer za cigane nesmeju da pisu jer I’m je zabranjeno.to sto nece uzeti obesttecenja za vijeru Nikon nista.KO’d partizans oostoji prica da se Tim zadrzi da se dovedu oar igraca.I da se naoadne evropa.pa kad se zavrsi da se prods sve sto moze.I to je dobro jer ako bi usli u ligu uefa uzeli bi 5-6 mil.I ako bi prodajom uzeli Jo’s toliko sto satisfakcije.naravno liga samoiona bi bila drugs prica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tesko da se na ovakav nacin zahvaljuje klubu i navijacima a da zelis da ostanes i sto bi bas danasnji dan bio poseban za njega ako mu se nije nesto posebno desilo,recimo sklapanje ugovora sa vecim i bogatijim klubom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter