0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FILIP MANOJLOVIĆ ZA HOTSPORT: Metalac je tvrda ekipa, treća pobeda u gostima bi bila zlata vredna!

Objavljeno: 25.11.16 u 16:41

Crvena zvezda u subotu od 15 časova gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, a golman crveno-belih Filip Manojlović očekuje težak meč, ali i pobedu svog tima.

Šampion Srbije prolazi kroz težak raspored, odigrao je dve utakmice zaredom u gostima i na obe je slavio, sada ga čeka treća na strani, veoma teška protiv Metalca. Toga je svestan i čuvar mreže crveno-belih Filip Manojlović koji je istakao da je rival veoma tvrda i disciplinovana ekipa, ali da se cilj Crvene zvezde zna.

DA LI GA ZBOG OVOG DELIJE OBOŽAVAJU: Evo šta je odgovorio Božović na pitanje kada će Kanga na teren…

– Metalac je jedna disciplinovana ekipa, primili su svega 13 golova na 16 utakmica što je manje od po gola na meču. Na sredini su tabele i čeka nas veoma teška utakmica. Ipak, kad bi pobedili to bi bio treći uzastopni trijumf na strani što bi nam puno značilo u borbi za što veću prednost u odnosu na rivale pred plej-of – rekao je Manojlović za HotSport.

Crvena zvezda već u sredu igra meč 18. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, ali ovoga puta na stadionu ‘Rajko Mitić’.

DA LI JE REALAN? Ono kad Hrvat želi samo u Partizan ili Crvenu zvezdu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter