0
Domaći fudbal

DA LI JE REALAN? Ono kad Hrvat želi samo u Partizan ili Crvenu zvezdu

Objavljeno: 25.11.16 u 14:21

Jedini hrvatski fudbaler koji trenutno nastupa u Superligi Srbije, Ante Mitrović, otkrio je da ima ogromnu želju da karijeru nastavi na Topčiderskom brdu.

Ovaj Zadranin, koji nastupa u dresu Metalca iz Gornjeg Milanovca, ima ozbiljne ambicije po pitanju dalje karijere, te sebe u dogledno vreme vidi u dresu Partizana. Ili Crvene zvezde. Njemu je svejedno.

Zadovoljan sam u Metalcu, ali su mi ambicije mnogo veće. Sadašnji klub mi je odskočna daska za dalju karijeru, koju bih voleo da nastavim u Austriji ili Nemačkoj. Tako bih otišao u ozbiljnu ligu, a ujedno bih bio blizu kuće. Naravno, voleo bih da pređem u Partizan ili Zvezdu, samo pitanje je kako bi me navijači u tom slučaju prihvatili, rekao je Mitrović u intervju za Blic.

Iskusni 28-godišnji napadač zabeležio je 16 nastupa ove sezone u dresu Metalca, ali se samo jednom upisao u listu strelaca.

Kompletan intervju sa Mitrovićem možete pročitati na Blicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter