0
Domaći fudbal

MILOVANOVIĆ: Umorni smo, sve zavisi od igrača

Objavljeno: 23.09.16 u 16:13

Posle pobeda u susretima sa Voždovcem na domaćem terenu i utakmice KUPA protiv Poleta iz Ljubića, Radnik iz Surdulice mogao bi da nastavi u Nišu.

Surduličani u nedelju uveče gostuju Radničkom.

I pored toga što na ovu utakmicu neće ići planiran broj igrača, šef struke Radnika, Neško Milovanović. optimističan je po pitanju predstojećeg gostovanja

SLS: Radnik prekinuo crnu seriju i razbio Voždovac za 17 minuta

– Lepo je posle dužeg vremena vratiti se na Čair. Ja sam tamo proveo nekih lepih, ali neslavnih šest meseci. Vrlo dobro poznajem ekipu Radničkog i njihovog trenera. Trenutna kriza rezultata njihov je jedini problem, ali to je ekipa koja jako dobro nastupa na terenu kući i apsolutno zna šta želi, jasan je bio Milovanović.

Kada je u pitanju raspoloživost igrača za predstojeći vikend, Milovanović naglašava da je sav igrački kadar vidno umoran, kako fizički, tako i psihički.

– Iza nas su dve utakmice sa malim periodom odmora. Imali smo teško gostovanje u Ljubiću, iako mnogi ne misle nije tako. Izmorio nas je i put. No pripreme teku i videćemo. Kako ćemo izaći, kako ćemo se predstaviti zavisi od samih igrača. Njih 11 koji izađu na teren, moraće da pokažu da sa zaslugom nose dres FK Radnik.

Ni na na ovoj utakmici neće moći da nastupi nikšićanin Stefan Nikolića zbog problema sa registracijom, a zbog povreda neće igrati Stanković, Pejčić, Frensis i Merdović. Na blaže povrede žali se i golman Čančarević.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije FK Radnički – FK Radnik, odigraće se u nedelju 25.septembra, na stadionu Čair u Nišu od 19 h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter