0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Zvezda mi je dala sve, ali ja se nikome ne sklanjam

Objavljeno: 23.09.16 u 14:49

Bivši trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, vraća se u Beograd kao trener Vojvodine. Nikada nije lako protiv voljenog kluba, ali on ističe da je profesionalac.

Tu je ponikao kao igrač, a godinu dana je sa klupe predvodio tim sa „Rajka Mitića“. Sad će sedeti na klupi vodećeg tima u ligi, ali ne zaboravlja gde je sve počelo.

Nikad se ne bih odrekao majke koja me je rodila. Fudbalski gledano, meni je Zvezda dala sve. U njoj sam kao dete počeo da igram fudbal. Za četiri godine, koliko sam bio prvotimac i jedno vreme nosio kapitensku traku, osvojio sam isto toliko trofeja. I da hoću, to ne mogu da zaboravim.

Nije zaboravio lepe, ali ni ružne trenutke.

MIODRAG BOŽOVIĆ: Vojvodina nije Mančester! Mogu da nas pobede, ali da ne preterujemo…

Kada sam posle jedne godine provedene na trenerskoj klupi odlazio iz Zvezde, na rastanku mi niko ruku nije pružio. Teško sam to podneo. Ali, šta da se radi. To je život, rekao e on za Sporttki žurnal.

Najviše voli Zvezdu, ali sada je na klupi njenog protivnika.

Nikome u fudbalu ne praštam i nikome se ne sklanjam. Ni Zvezdi, naravno. Vojvodina me plaća i obavezan sam da opravdam svaki zarađeni dinar u njoj. To je profesionalizam, rekao je on.

Kompletan razgovor Nenada Lalatovića sa kolegama iz Žurnala možete pročitati ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter