4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Vojvodina nije Mančester! Mogu da nas pobede, ali da ne preterujemo…

Objavljeno: 23.09.16 u 13:35

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović na konferenciji za medije pred meč sa Vojvodinom govorio je još i o ‘večitom’ derbiju, Fibelu, Moučeu, premijama za Novosađane…

Miodrag Božović je poslednjih dana pod velikim pritiskom javnosti i navijača kako posle eliminacije iz Evrope, tako i posle najsvežijeg poraza od Partizana i gubitka prvog mesta u Superligi Srbije.

Zato je meč protiv Vojvodine koji će se igrati u nedelju na stadionu ‘Rajko Mitić‘ posebno važan za šefa struke crveno-belih.

– Vojvodina je trenutno lider, nalaze se u dobroj formi za razliku kod nas gde nije baš najbolje posle ispadanja iz Evrope i poraza u derbiju. Ali igramo kod nas na stadonu i nadamo se pobedi.

– Od njih očekujem mnogo kontranapada, biće grešaka, ali ne i iznenađenja. Želimo da damo gol više. Izvandredno se brane i napadaju preko Paločevića, Malbašića, Melega koji hrani napadačeloptama. Primili su četiri gola, ali nisu Mančester. Mogu da nas pobede, ali da ne preterujemo – istakao je Miodrag Božović.

KREĆE RASPRODAJA IZ ZVEZDE: Sa Marakane ‘leti’ prvi stranac! Da li će ih biti još?

O treneru Lalatoviću ima samo reči hvale.

– Lalatović je perspektivan trener, ima solidan tim, ali da li su nam dužni… Pa donekle jesu, pošto su nas sprečili da oborimo rekord Benfike. Želimo da im se odužimo. Teško je ubrzati igru kad je svi seku, tereni su loši, teško je igrati brzo.

Kratko se Božović osvrnuo i na nedavni 152. ‘večiti’ derbi.

– Nismo dobro stajali na terenu, Hugo se nije kretao kako zna, bili smo statični… Bila je loša utakmica, ali nas svi pljuju, dok nrkig drugog hvale maksimalno, iako smo i mi i oni igrali loše – objasnio je strateg Zvezde

Danas je Vojvodina objavila da će motivisati svoje igrače ekstra premijama, na šta je Božović kratko odgovorio:

– I mi smo imali premije i za Sasuolo i za derbi… – istakao je popularni ‘Grof‘.

MAŠALA: Vojvodina najavila ekstra premije za svoje igrače ako pobede Zvezdu

Što se tiče kadrovske situacije:

– Jedino je Rendulić povređen. Hugo Vijeira vuče povredu, i Kanga je bio rovit. Ali to nije njihovo opravdanje za izdanje u derbiju.

Na kraju je Božović upitan i za strance koji nisu opravdali očekivanja na početku nove sezone.

– Partije Fibela i Moučea u bivšim klubovima i ovde su nebo i zemlja. Vredi ih istrpeti, ali nemamo neograničeno mnogo vremena. Veliki problem je bilo i to što smo do pre nedelju dana igrali svaki treći dan i maltene bez treninga uigravanja – zaključio je Miodrag Božović.

Pripremili: Strahinja Nikolić i Stefan Smuđa

0
0

4 Komentara

  1. A lepo su vam nudili pare za Vijeiru a ti i Terzic niste hteli („mangupirali ste se“), e sad da vidim kome ce te da ga utrapite u januaru ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter