1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SMS PORUKA OD SRCA: Šta je to Vijeira rekao Leonardu posle derbija? (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.16 u 10:11

Partizanov Brazilac i Zvezdin Portugalac jedan drugog nazivaju ‘bratom’…

U novoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’ Brazilac Leonardo da Silva Souza otkrio je šta mu je posle derbija poručio Zvezdin napadač Hugo Vijeira.

– Da, čuli smo se. Poslao mi je SMS poruku.  Čestitao mi je i napisao da sam igrao dobro, da je srećan zbog mene. Ali da nije srećan zbog poraza njegovog tima. Ti si moj brat i samo nastavi ovako – otkrio je Leonardo.

DEJAN ANĐUS I UTISCI SA DERBIJA: Na šta liči onaj Mičel Donald? Izgleda kao Halid Muslimović!

Junak 152. ‘večitog’ derbija govorio je o različitim temama, pa smo, između ostalog, tako saznali sa kim se najviše druži u Partizanu.

– Najviše vremena provodim sa Evertonom, ‘Mesijem‘ (prim.aut. Marko Janković), Nikolom Đurđićem i Šašom Ilićem.

Naravno da je oduševljen bio i atmosferom sa derbija.

– Ono je stvarno neverovatno. Uporedio bih atmosferu sa onom u Brazilu, navijači te nose, oni su mi dali energiju. Takvu strast video sam samo na TV-u i to u Brazilu – rekao je Leonardo.

GOLČINA SA 30 METARA: Džaka ‘slomio prste’ Stojkoviću (VIDEO)

U priloženom videu možete još videti šta je Leonardo rekao za TV Partizan, kao i intervjue sa Nikolom Đurđićem i Nikolom ‘Blekijem’ Milenkovićem, kao i komentar voditelja Željka Pantića o dešavanjima u klubu u poslednjih sedam dana, preko Skupštine FK Partizan do ‘večitog’ derbija.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

1 Komentara

  1. Wonderful site. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! ddfgeeaadkbc

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter