U svojoj emisiji ‘KCN sport’ Dejan Anđus je bio ogorčen zbog igre Crvene zvezde u 152. ‘večitom derbiju’, a na tapetu su mu se našli i Terzić, Božović, Vijeira…

Poznati novinar i voditelj emisije ‘KCN sport’ na ‘Kopernikus’ televiziji je u svojoj novoj emisiji analizirao sedam dana za nama, kako na polju politike, tako i sporta, gde je glavna tema bio upravo nedavni 152. ‘večiti’ derbi u kom je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 1:0.


Anđus se deklariše kao navijač OFK Beograda, a iako demantuje, poznato je da su mu crveno-bele boje bliže, te je stoga bio vrlo nervozan u večerašnjoj emisiji, toliko da je u nekoliko navrata ‘okrpio’ Crvenu zvezdu, njenu igru, trenera Miodraga Božovića i igrače, pa i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

GOLČINA SA 30 METARA: Džaka ‘slomio prste’ Stojkoviću (VIDEO)

Međutim, jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada je komentarisao Zvezdinog vezistu, Holanđanina Mičela Donalda.

– Jeste li videli kako on izgleda? Sa onim ofarbanim zaliskom liči na Halida Muslimovića, više nego na fudbalera – slikovito je objasnio Anđus.

Ni Hugo Vijeira mu se nije dopao, u više navrata je pričao o njemu, a kada je gost Milan Živadinović pričao o portugalskom napadaču, Anđus je dodao:

– Da se razumemo, govorimo o Hugu Vijeiri. Da neko ne pomisli da imamo u ekipi Boba Vijerija.

VREMEPLOV: Koroman je jednim potezom Raću Petrovića poslao u reklame (VIDEO)