10
Domaći fudbal

MOŽE MU SE: Ivica Iliev žestoko ismejao ponos Zvezdinog prelaznog roka…

Objavljeno: 19.09.16 u 09:30

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev ismejao je najveće pojačanje Crvene zvezde Gelora Kangu, čime je pomalo pecnuo sportskog direktora večitog rivala Zvezdana Terzića i trenera Miodraga Božovića.

Ko pobedi ima pravo da likuje. To je ovoga puta slučaj sa Partizanom. Crno-beli su izašli kao pobednici iz 152. večitog derbija, što je sportski direktor Partizana iskoristio da malo pecne „ljutog rivala“ i potkači toliko hvaljeno pojačanje Gelora Kangu.

IVICA ILIEV: Gogua mora da shvati da nije veći od Partizana!

– Svi pričaju o sjajnoj partiji Evertona Luiza. Pojeo je Kangu. Stavio ga je u džep. Zamoliću ga na treningu da ga odšnira i pusti da izađe. Eh, da smo Evija i Lea imali u kvalfikacijama za Ligu Evrope – rekao je Ivica Iliev za Sportski žurnal.

HOTSPORT ANALIZA: Tri junaka derbija kojima se Grobari klanjaju! (FOTO) (VIDEO)

0
0

10 Komentara

  1. čuti nemoj ti svoju bruku govoriti i svoj rad isti ste i vi i oni samo gledate svoje off shore u inostranstvu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivice, kao navijac Partizana,zelim ti reci: nemoj da si sad plitkouman, nisi ni ti napravio bomba poteze,a najavljivao si bombe, jos uvek vazi za tebe,vazuru,vucelu i vasim saradnicima: pakujte kofere i napolje iz kluba,i tribina vam je puna kapa za ulazak, nemislite da ste derbijem sto sta kupili, derbi je dobijen jednim golom, zvezda nije katastrofu dozivela, pa da sad vi mudrujete, pobedila je bolja taktika, jos bolja pobeda bi bila videti vas kako napustate prostorije fk.partizan , niste vi za taj posao, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. O cemu ti pricas,dzanki?!Pa,ne zna se ko je bio gori,mi ili cigani.U prvom poluvremenu nigde nikog na terenu,a u drugom smo se mi malo i pojavili,ali to je sve slabo,s obzirom na renome klubova na terenu.Nisu igraci krivi sto ne znaju,vec vi,jer ste ih vi doveli i vi sve ubedjujete da su ovi nesto najbolje na svetskom trzistu.Gotivio sam te kao igraca,al’ kao pijun ove,lopovske,uprave mi se gadis.

    0
    0
    Odgovori
  4. Polako Anto polako,samo sto je prvenstvo pocelo.Ne trci pred rudu.Pobedio jesi i bio bolji za samo taj jedan gol ali u sustini igra vam je jad i beda kao i kod Zvezde.Sto se i u evropskim utakmicama pokazalo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa zar nismo i u subotu trebali da primimo 3-4 komada. Vi jednostavno ne umete da igrate protiv evropskih ekipa. To su vam pokazali Bugari, Italijani, Partizan a i Vosa ce za koji dan.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste posebno ozbiljan Evropski klub…od Evrope samo imate sto ste osnovani u inostranstvu… I vi a i mi nikada gori nismo bili, ako je ovo najbolje sto Srbija ima…polako smo dotakli dno…

      0
      0
      Odgovori
  6. A zasto ih niste „imali“ u kvalifikacijama za LE, sta se cekalo, da se namiri crveni bankomat i preraspodela izmedju vas trojanaca i da se devastira FKP po uzoru na bludnicine „legende“ lopovluka AAAA ???!!! NAZADNA „UPRAVA“ NAPOLJEEE

    0
    0
    Odgovori
  7. A zasto ih niste „imali“ u kvalifikacijama za LE, sta se cekalo, da se namiri crveni bankomat i preraspodela izmedju vas trojanaca i da se devastira FKP po uzoru na bludnicine „legende“ lopovluka AAAA ???!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Hahahahahahaha….ajde da su nas razbili, nego ni jedan tim nije nista znao….cemu li se raduje ! ??? Mogla je i ZVEZDA da pobedi , pa bi opet bilo jad i tuga…….jadnik….. Ovako, samo ce da nas naljuti i sledeci derbi primicete 3 komada lagano…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter