2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

JAK I U NAJTEŽIM TRENUCIMA: Junak derbija je Saša Ilić, evo i zašto…

Objavljeno: 18.09.16 u 20:21

Iako je Leonardo da Silva Souza rešio 152. večiti derbi, junak utakmice je Saša Iliće, evo i zbog čega…

Kapiten Partizana je bio začetnika akcije posle koje su crno-beli postigli pobedonosni gol. Ipak, to nije razlog zbog kog smo Sašu Ilića proglasili za junaka derbija. Razlog je porodična tragedija za koju je veliki profesionalac saznao pred sam početak meča.

HOTSPORT ANALIZA: Tri junaka derbija kojima se Grobari klanjaju! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Saši Iliću je preminuo zet. I pored velikog bola i znanja u kakvom mu je psihičkom stanju sestra Bosa, kapiten je majstorski odigrao utakmicu, a onda krenuo put Andrijevice kod sestre, osobu koju najviše voli uz suprugu Tijanu, sina Nikšu, kćer Nevu i roditelje.

0
0

2 Komentara

  1. opet sirite dezimformacije , sestra mu je razvedena , jeste mu neko u familiji sa majcine strane umro u selu Brzohodu , ali neznam tacno ko , verovatno deda . posto zivim u susednom selu i slucajno sam video Sasu danas i jeste veliki jer je igrao u takvoj situaciji jer mu je deda verovatno bitniji od zeta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter