10
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

DŽABA APELI, OVO JE GNUSNO: Najgora moguća uvertira za derbi (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.16 u 16:02

Napadi obojeni klupskim bojama se nastavljaju!

Danas od 18 časova biće odigran 152. duel Crvene zvezde i Partizana, a navijači oba kluba su se potrudili da uvertira za ovaj meč bude više nego nesportska.

Samo tri dana nakon što su Grobari napali Dušana Marisavljevića, reprezentativca Srbije u paratekvondou, usledio je odgovor.

NENORMALNO! Srpski paratekvondoista napadnut zbog ranca koji je nosio!

Na dan derbija, u tramvaju na Novom Beogradu, došlo je do sukoba dve navijačke grupe, koji je završen tako što je jedan navijač, po svemu sudeći, pretrpeo ozbiljne batine, 

Kako Blic prenosi, do incidenta je došlo u 12:50, a učesnici sukoba su identifikovani i privedeni.

Povređeni mladić je prevezen u KBC Zemun.

(Youtube/Nikola Tvrdisic)

Iako je susret večitih rivala nešto što nosi ogromnu tenziju, ipak je neophodno skrenuti pažnju da suština fudbala, kao ni sporta kao takvog nije u povređivanju protivnika, već u pobedi izvojevanoj na terenu.

Jer, večiti derbi zapravo i jeste nešto (verovatno i poslednje) što srpskom fudbalu daje draž i smisao. Ukoliko se ovakve stvari nastave, pitanje je koliko će ta draž opstati.

VREME JE ZA SPEKTAKL: Poklonimo se ‘njegovom veličanstvu’ – 152. ‘večitom’ derbiju! (SASTAVI)

 

0
0

10 Komentara

  1. Sve, sve, ali da su prebili paraolimpijca, e to je strashno!!! Pa o chemu su oni razmishljali, ako su uopshte imali chime da razmishljaju??? Nabijem vas sve na glogov kolac, kadtracija takvih da se ne razmnozavaju!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve sami srbi, dok sami sebe ne ubijemo nece nas niko ubiti! Najjaca i najborbenija nacija ubija samu sebe, vi ste smece i obicna gov.a, ne huligani i navijaci!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. dzabe su ih privodili kad ce ih jos brze pustiti. sve vodje i njihovi tzv malo jaci navijaci imaju preko 30,40 krivicnih prijava i na slobodi su.tako da nerazumem zasto ih privode samo da im dodaju jos jednu recku pa ajte momci na derbi da stignete do 18h…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ciganija jadna, ni deset na jednog nije bilo dovoljno, pa 30 na njega samog… Rulja rezimska, beda… Ne, ne, nisam je Srbin ako ste vi Krcunovi Srbi…
    Obranuto bi bilo, decko izadji napolje, nismo mi gani, i kraj…
    Ali posle ovoga nece tako da bude, stradace neko potpuno nevin. I to je posebna tuga…

    0
    0
    Odgovori
    • Ista ste i ‘vi’ i ‘oni’ bagra, napadate cim vidite „tudj“ dres. Tako da ne lupaj sad ovde samo zato sto je ovaj put ‘tvoj’ covek izvukao deblji kraj.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter