21
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Božović ušao u sukob sa novinarima!

Objavljeno: 18.08.16 u 23:55

Obnovljen je front između MIodraga Božovića i novinara posle Zvezdinog neuspeha u Ređo Emiliji protiv Sasuola.

– Ekipa je sastavljana nedelju dana pre početka kvalifikacija. Sasuolo je daleko uigraniji od nas. Razlika je bila i u brzini i u svemu. Možemo da igramo sa ovakvim ekipama, ali teško. Dok postoji šansa moramo da se nadamo – bio je komentar Miodraga Božovića.

Božović je čak video i veću korist od poraza:

Veća je korist sto smo dobili Ristića nego sto smo izgubili utakmicu. Devet godina Zvezda nije igrala u Evropi zaboravili smo kako to izgleda – rekao je Božović.

RASPAD SISTEMA: Debakl Zvezde u Italiji, a moglo je da bude i gore (VIDEO)

Zatim je Božović ušao u sukob sa novinarima kojima je poručio da ne mešaju navijače sa utakmicom.

– Treba da postaviš pitanje u vezi utakmice, a da ostaviš navijače izvan toga. Sad ću da odem i da idem svima pojedinačno da se izvinjavam. Šalim se, neću se izvinjavati nikom – odgovorio je jednom novinaru iz Srbije.

CRVENO-BELI SLEŽU RAMENIMA: Poslednji meč Kataija za Zvezdu? Evo šta on kaže o tome…

Posebno ga je iznerviralo pitanje u vezi Pabla Moučea, a pitanje je glasilo da li on ima klauzulu u ugovoru da igra 60 minuta, jer bi ga i sopstveni otac zamenio pre toga.

– Nemoj da postavljaš takva pitanja jer si bezobrazan, postavi mi pitanje o utakmici. Nema takvu klauzulu u ugovoru i ti to dobro znaš, nemoj da se sprdaš, ovde smo sa ozbiljnim ljudima – rezignirano je odgovorio Božović.

0
0

21 Komentara

  1. Наш грофчина рече у једном интервјуу да**више воли директора Блажу од бивше жене** па се питам што би рекао покојни Гидра као у** Династији не зна се ко кога гузичи.**Пошто сте грофу испунили све жеље у прелазном року сад би био ред да направите и један трансфер -неке лепе и згодне жене *платите имате пара колико хоћете,ако треба како чо*ек неби застранио и како би лечио своје комплексе на нечему женском—е мој грофе мали си ти чо-ек, а још мањи тренер. Можеш да глумиш тренера и величину у овој нашој намештеној Премијер АВ Кокеза лиги али си **соколе ** зелен а пре свега некултуран и мали као тренер и чо-ек за ЈЕВРОПУ**

    0
    0
    Odgovori
  2. Scepane mali…sta je bilo!? Nije Surdulica i nema krava…nema Glodjovica…nema posalica tvojih premudrih??? Naidje ekipa koja spada u sestu kategoriju ekipa u evropi i raspad sistema!? Nema veze…opusteno, zavrsice AV jos duzi niz nego prosle godine…pa ces opet da se sprdas, dok ne dodje neki novi Ludogorec ili Sasuolo! Jedino mi je u celoj prici krivo sto niste izvukli Sahtjora ili nekog u tom kvalitetu…dali bi vam 12 komada u obe utakmice, ovako cete primiti samo 7.
    P.S. Ako pitanje zasto nije igrac zamenjen nema veze s fudbalom..sta onda ima?

    0
    0
    Odgovori
  3. E, moj Grofe…od Grofa ti si možda samo G.
    Lako je biti prvak u Srbiji kad ti se sklanjaju s puta. Nekulturan, nevaspitan, nestručan. Tri u jedan. Sa ovim igračima LŠ je bila realna, ali ti, stručnjače, nisi uspeo da postaviš ekipu da to postigneš.
    Koliko gola ćete dati u sledećem kolu u Srbiji? Koliko je potrebno za podizanje morala posrnuloj ekipi?
    Srećan ti put

    0
    0
    Odgovori
  4. Od kako je novinarstva od 1945, pametnijeg novinara i hrabrijeg nije bilo.

    Botovska posla crvenih.

    Izabrani trener u neverici da ga izabrani novinar zahebava, na kulturan način.

    E nasmejao si dosta ljudi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Daleko smo mi od Evrope i evropskih timova i igre. Od 11 igrača u ekipi 6 su stranci, poštujem da ima rezultata ovako,— ekipu sastavlja trener, i stara narodna **tim je ogledalo trenera**Šta sada Grofe, —–ubulio si klub sa strancima, jer će svakako tražiti svoje **pare** a njihova ljubav prema zvezdi se ogleda u ljubavi do poslednjeg evra. Oni su bili -stranci- tvoj izbor.–slikao si krave u SURDULICI. u Razgradu kod Ludogoreca, pa da li ti je sada jasno da oni piju mleko od krava i koriste mlečne proizvode od krava a da ti i tvoj Crnogorski lobi u ZVEZDI izgleda muzete BIKOVE i koristite mlečne proizvode od BIKOVA.Evropske utakmice su ti pokazale kolika si nekultura, i prevara od trenera. Lako ti je u Premijer AV-Kokeza ligi da igraš kada imaš vetar u ledja i kada nema vetra-seti se OFK-Bgd-a Čovek se vidi i u pobedi i u porazu, treba da bude veliki a ti si bio mali čo*ek uvek i zato ćeš UVEK biti i mali trener.

    0
    0
    Odgovori
  6. Alo bre mojkovacko govedo,budi malo pristojan.Nije ti ovo Kokeza super liga gde 90% ekipa ne smeju ni da vas napadnu,vec moraju da cute i trpe i slisaju ono sto im se naredi iz Nemanjine.

    0
    0
    Odgovori
  7. Sve igrace je licno doveo on i njegov kum i sa svim do endemum ima tal.
    Pokazao je da je kao trener nula a kao covek jos veca.
    Govedo bio kao igrac i ostao.
    On ce da proziva navijace!? Samo ledja da ti vidimo. Dosta je bilo.
    Strucnjaci on i Sasa Petrovic. Jel ima neki gol do sada a nije kriv Kahriman!?

    0
    0
    Odgovori
  8. ..Jbg nemojte se „ljutiti“ na grofa, lepo sam vam govorio da on NIKADA NISTA U ZIVOTU NIJE OSVOJIO … .!. XXAAXXAA .!. A koliko VEC s(j)utra, grof ide NAZAD u maticnu MU Cg. da PRONADJE „IZGUBLJENI“-KOMPAS u „vodama“ JADRANAAAAA, mada, iz mog „BOGATOG“ iskustva sa naturalizovanima, kada jednom dodju u Srb. tesko se vrate odakle su dosliiii .!. XXAAXXAA .!. …

    0
    0
    Odgovori
    • Glodaru koje je to tvoje „bogato“ iskustvo, ispali ste u prvom kolu ni gola niste dali jbm te u usta zvalava i ono tvojr HAHAHA…

      0
      0
      Odgovori
  9. Je…bem, dr..kam i hranu GUTAM, a cigane STALNOO TRPAMMM, ALI, ONI TO ne primecuju, slepo veruju, da SI/STE tu za „njihovo dobro i ljubav prema crvenom fk“ .!. XXAAXXAA .!. … …. …

    0
    0
    Odgovori
  10. Je…bem, dr..kam i hranu GUTAM, a cigane STALNOO TRPAMMM, ALI, ONI TO ne primecuju, slep veruju, da SI/STE tu za „njihovo dobro i ljubav prema crvenom fk“ .!. XXAAXXAA .!. … …. …

    0
    0
    Odgovori
  11. …-„Navijac cz“ je OTKRIO prazninu u pamcenju, nije uspeo da se seti ADRESE I IMENA KLUBA ZA KOJI JE NAVIJAOOO i pored svog ucinjenog „ME(n)TALNOG NAPORA“ !!! .!. XXAAXXAA .!. ….. ….. …..

    0
    0
    Odgovori
  12. Je…bem, dr..kam i hranu GUTAM, a cigane STALNOO TRPAMMM, ALI, ONI TO ne primecuju, slep veruju, da SI/STE tu za „njihovo dobro i ljubav prema crvenom fk“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter