29
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPAD SISTEMA: Debakl Zvezde u Italiji, a moglo je da bude i gore (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.16 u 22:39

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak neuspeh na gostovanju Sasuolu u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope – 3:0 (2:0).

Znalo se da je Sasuolo kao član Serije A bio favorit u duelu protiv Crvene zvezde, polagale su Delije velike nade u dvomeč sa Italijanima, ali će Zvezda posle prvog meča u Ređo Emiliji, poput Vojvodine, ispred sebe imati gotovo nemoguću misiju da nadoknadi 3:0 iz prvog meča.

Sasuolo je demostrirao pravi evropski fudbal, iskusno, tvrdo pozadi, a lepršavo napred. I Crvena zvezda za to nije imala apsolutno nikakvog rešenja.

U 17. minutu Poletano je šutirao ka golu Kahrimana, lopta je pogodila jednu, pa drugu stativu gola Zvezde i odbila se pravo do najboljeg igrača Sasuola Domenika Berardija koji je lako pogodio praznu mrežu.

(Izvor: youtube / Magic Arrow)

Sasuolo je do dvostruke prednosti došao posle izuzetne akcije koju je golom krunisao Politano, možda i najopasniji igrač italijanske ekipe na večerašnjem meču.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Ništa se nije promenilo ni u nastavku, golman Italijana gotovo da nije imao nikakvog posla, čak ni prilikom prekida i kornera crveno-belih. Definitivno najgora ofanzivna utakmica izabranika Miodraga Božovića ove sezone, a ništa bolje nije bilo ni defanzivno.

Nekoliko katastrofalnih intervencija defanzivaca koji nikako nisu funkcionisali, a onda je u moru šansi Sasuola, koje nisu bile iskorišćene, sudbinu Crvene zvezde na večerašnjem meču zapečatio Defrel.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Čemu se nadati u revanšu za sedam dana? Debakl srpskog fudbala u večerašnjim duelima plej-ofa za Ligu Evrope.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Sasuolo – Crvena zvezda 3:0 (2:0)
(Berardi 17, Politano 41, Defrel 70)

Stadion: Mapei.
Sudija: Serdar Gozubujuk.

Sasuolo: Konsilji – Gazola, Kanavaro, Aćerbi, Peluso – Bjondini, Manjaneli, Dankan – Politano (od 83. Sensi), Defrel (od 75. Trota), Berardi (od 69 Falćineli).

Crvena zvezda: Kahriman – Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić – Poletanović, Donald – Ruiz (od 57. Plavšić), Katai, Mouče (od 71. Srnić) – Vijeira (od 84. Sikimić).

[/stextbox]

 

0
0

29 Komentara

  1. Sest godina ste kukali i plakali,placete i sad sto niste dobili opet neke mucenike pa da privirite u evropu.mi dva puta virili i ulazili a vi nikad nejcete a mozda ni tad.trpali smo vas i u basketu i fudbalu a trpacemo vas opet ne brinite,vi ste stvoreni za trpanje i bice toga…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde je sada da se oglasi Zvezdan Terzic da kaze sta ce biti sa klubom, jer je najavio da idu na sve ili nista kada je u pitanju Evropa i da ako ne uspeju neizvesna je buducnost Zvezde. Pa evo Terzicu dobili ste NISTA, i sta sad…

    0
    0
    Odgovori
    • Prodacemo Kataija i Vieiru i zatvoricemo budzet za ovu sezonu od tih transfera a cak i bez njih dvojice smo mnogo jaci od svih ostalih klubova u nasoj ligi.Pocetkom naredne godine,uplatice i Gazprom svoju ratu,tako da nema potrebe da se glodari sekiraju.Neka obrate paznju kako vas klub tone u dugovima sve vise i kako ce se iscupati.

      0
      0
      Odgovori
    • A ima neke razlike kad izgubis na produzetke sa 4:2 ili ispadnes na penale od totalnih anonimusa?
      Koliko god da smo primili,ne mozemo vas stici po tome u Evropi jer ste vi najpoznatiji po petardama evropskim ili po ispadanju od amatera,poluamatera i nepoznatih ekipa.Da imate obraza,ne bi ste se oglasavali.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo nije „debakl“ vec realna mogucnost zvezde. U Evropi nema domacih sudija,nema preko puta ekipa sa budzetom od 200k evra,koji uz to pola navijaju za zvezdu. Nema domacinskih gostovanja,sem N.Pazara. Lazu vas,tj.truju mediji. Vasi zvezda i partizan pokazuju u predkvalifikacijama koliko su jaki…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa verovatno i hocete fasisti a zna se kako.Opet ce te mahati pistoljima po svlacionici ,pretiti igracima Partizana cak i njihovim familijama a ako se neko slucajno drzna i da vam gol,zna se neki novi Glodjovic ce to ponistiti a napredni strucnjaci ce tvrditi da se na licu igraca Partizana videlo da hoce isfolira,E pa zbog takve „dominacije“ Evropu necete videti jos deset godina ni vi niti vasa sestrica iz N.Sada.Tvrdili ste da Partizan krade titule i tako mu je lakse u LE kroz kvalifikacije LS ..pa vidimo sad.A tek ce doci na naplatu transferi za ove Fibele,Ruize,Kuku Leleke Teleke MUCEnike…itd itd..A Terza je podneo ostavku jos lani/// a da ,mozda i ovu dvojicu Italijana uhapsite kad dodju u Beograd i oni su nesto gradili ilegalno p[o ADI.

      0
      0
      Odgovori
    • Ha Ha Ha , mi odemo uEvropu odigramo jedan dvo-mec nereseno i ispadnemo na penale a vi odete pa izgubite dvo-mec 6:2 a evo sada vec 3:0 , pa u 3 meca ste ptimili vise golova nego mi u 10 god kvalifikacija za LE !!! Cim vam nema namestene domace lige puni vas ko kako stigne!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ja stvarno ne znam ko može da bude toliko glup i neobrazovan da za dvomeč u kom je bilo 2:2 i 4:2 kaže da je dvomeč izgubljen 6:2… pardon… znam…

        0
        0
        Odgovori
  4. Ne znam koliko je potrebno Grofu kao strucnjaku da vidi i primeti kako mu Ruiz nema veze sa vezom,da je Fibel obicno drvo,koga je i Lane Jovanovic nahvalio prilikom dolaska,kao brzog i jakog stopera a njega svi pretrcavaju kao od sale a tek sto ne zna sa loptom u nogama,strasno.Mouce je odmah izjavio da mu najvise lezi leva strana jer je klasicni levak i ovaj ga uporno forsira iskljucivo po desnoj strani a covek ne moze da se opasulji i sad je beskoristan.Kad je dosao,jedino se kod njega i Kange video kvalitet.Prvo su bili nespremni i neuigrani ali ne razumem zasto su morali biti u timu kad smo imali mnogo spremnije i uigranije igrace,nista slabije od njih.Sada je proslo vec mesec ipo od njihovog dolaska a oni su i dalje nespremni i sve neuigraniji.Pa ko je kriv za to,radi li se nesto na treningu?Svaki trener zna da mu je potrebno 6 nedelja da odlicno spremi ekipu a ovde se ne primecuje napredak i spremnost igraca.Bitno je da na konferencijama za stampu bude pokusaj duhovitosti i ne dozvoljavajuci novinarima da pitaju sta hoce,odmah braneci svoje strance,za koje i sam kaze da je insistirao na njihovom dolasku.Sve sto si postigao sa ovim timom,iskljucivo je bilo na individualni kvalitet pojedinaca a tim nikad nije delovao uigran.Za nasu ligu su sredina i Vieira u spicu,babaroge ali za Evropu je to slabo.Mozda bi bilo i tu ok ali kad bi stvarno igrali oni koji trebaju a ne Ruiz i Mouce ili Fibel,mada u odbrani i nemamo nekog izbora,svi su katastrofa.Ne znam ni zasto postoji skauting sluzba,kad ne mogu da prepoznaju dobrog igraca.Ja bih samo iz nase lige pronasao mnogo bolje od Ruiza ili Fibela i to za mnogo manje para,koje ste dali za ove,koji ce nam uskoro blokirati racun,cim prvu platu ne budu primili.Moracete da prodate Kataija da bi izgurali sezonu od tih para ali potrudite se da sto pre nadjete klubove za ove strance i ustedite neki evro jer ako ostanu do kraja ugovora,bankrotiracemo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Fibel drvo, kao i Muce, a uz njih i Kanga. Imaju 3 puta vece plate od Rendulica, Srnica i Plavsica. Svu trojicu stranaca Grof brani kao da su mu najrodjeniji. Saberite 2 i 2

    0
    0
    Odgovori
  6. nije lepo ni pametno unapred brojati novac od evrope. kocka je gadan porok.neće biti bonusa od kvalifikacija. sada će se svi razbežati a ostaće tužbe za neisplaćene plate.sledeće sezone zabrana takmičenja. Jedino pokloniti nekome klub uz uslov da prihvati dugove i kredite. tako su nekada prodavane šećerane. za jedan dinar.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ceo budzet R. S. bacen u FK „Potencijalni napadaci“ ali islamske drzave „internacionalci“ u stubu srama vodjeni aboliranom kadrom potpomognuti Milogorcima na pecalbi u Srbiji…!! Dno dnaaaa….. …“Svetski reket broj 1″ a nije novak dj. nemilice je upumpavao novac por.obv. Srb. u crveni zaostali krak ex. Yu, ali silom se protiv magije ne mozeeee .!. XXAAXXAA .!. Ipak je „PAO“ Velikan s Malteeee vidan je “ pomak u igri grofovih internac.azil legijeee stranacaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  8. Ceo budzet R. S. bacen u FK „Potencijalni napadaci“ ali islamske drzave „internacionalci“ u stubu srama vodjeni aboliranom kadrom potpomognuti Milogorcima na pecalbi u Srbiji…!! Dno dnaaaa….. …“Svetski reket broj 1″ a nije novak dj. nemilice je upumpavao novac por.obv. Srb. u crveni zaostali krak ex. Yu, ali silom se protiv magije ne mozeeee .!. XXAAXXAA .!. Ipak je „PAO“ Velikan s Malteeee

    0
    0
    Odgovori
  9. Ceo budzet R. S. bacen u FK „Potencijalni napadaci“ ali islamske drzave „internacionalci“ u stubu srama vodjeni aboliranom kadrom potpomognuti Milogorcima na pecalbi u Srbiji…!! Dno dnaaaa….. …“Svetski reket broj 1″ a nije novak dj. nemilice je upumpavao novac por.obv. Srb. u crveni zaostali krak ex. Yu, ali silom se protiv magije ne mozeeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  10. Ovo je samo pokazatelj u kakvom je baltu i mulju naš fudbal.Vidi se u igri da nema sistema, nema kolektivnosti, uigranosti,nema timskog duha,Zvezda je sve utakmice pod vodjstvom grofa koje je dobila dobila individualnim potezima igrača a ne kolektivnom i timskom igrom.to je dovoljno za našu Premijer AV Kokeza ligu, ali ne i za Evropu.Dovedeni su stranci , koji mogu samo u našoj ligi da igraju i nikuda više. Bolje da su doveli dva tri igrača koji stvarno vrede i prave razliku na terenu, a ne ovoliku bulumentu preko koje samo naši f-neri peru pare i pune svoje džepove. i bez potcenjivanja bilo koga od anavijača ali ako je došlo dotle da nam jedan kriminalac bude vodja navijača i da i sada u Italiji, svet bruji o njemu onda smo mi zaista jadan klub po svemu.

    0
    0
    Odgovori
    • I iz nashe lige mogu fino da se prodaju igrachi, po 2,3 milke i eto fine parice!!! A josh Evropa kada bi se igrala, nasha liga bi bila jacha od belgijske, sigurno!!! A to glupi grobari ne kapiraju, kada bi svi nashi timovi, koji se kvalifikuju u Evropu ushli u grupe, nasha liga bi se kompletno unapredila!!! Pozzz

      0
      0
      Odgovori
  11. Ceo budzet R. S. bacen u FK „Potencijalni napadaci“ ali islamske drzave „internacionalci“ u stubu srama vodjeni aboliranom kadrom potpomognuti Milogorcima na pecalbi u Srbiji…!! Dno dnaaaa….. …

    0
    0
    Odgovori
  12. Kratko i jasno,ljudi vas oducili od fudbala.Bilo je komicno gledati vase pokusaje da napadnete.Ljudi su se sprdali sa vama.Vi samo mozete pobedjivati u namestenoj Kokeza super ligi.Eto gde idu nase pare,pravi drzava tim da se zabari igraju viktorije sa vama.
    Posle pricajte kako ste „magnifika“ prodali za 5 miliona eura,bice pre za 500 hiljada mada ne vredi ni toliko.

    0
    0
    Odgovori
      • bravo Batice…zaboravio si da naveds gde smo osnovani, ko nam je odredio dresove, koliko nas ima na stadionu…e od takvih stvari zivite i time se ponosite…Znam da si posle Sasuola pun bola….

        0
        0
        Odgovori
        • Znamo i mi da si ti od Zaglebja pun besa a od Napretka i Vojvodine ne znas gde bijes.Da mozes,pukao bi,ne znas vise koga da optuzujes za sve to jer prica o Vucicu ne pije vodu i smesna je ko bioskop a svestan si da u prvenstvu nemate sta da trazite jer je Zvezda i ovakva,za vas vasiona.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter