6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPRODAJA: Dva igrača već napustila Marakanu, mogla bi još dvojica…

Objavljeno: 04.08.16 u 09:40

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u plej-of za Ligu šampiona što je dovelo do toga da uprava krene u rasprodaju igrača za koje ima zadovoljavajuće ponude.

Bilo je dileme hoće li ili ne Luis Ibanjez napustiti Crvenu zvezdu u narednih nekoliko dana ili tek po završetku evropskih kvalifikacija. Odgovor je u narednih nekoliko dana. To je potvrdio menadžer igrača Darko Alegić, ali i sam fudbaler. Naime, Crvena zvezda je sa Trabzonom potpisala dogovor po kome Lučo napušta stadion „Rajko Mitić“ čim se završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Kako se to dogodilo Argenitnac ide u Tursku, a Zvezdi bi na račun trebalo da legne 1,4 miliona evra.

HOTSPORT ANALIZA: Kanga, zašto? (VIDEO) (FOTO)

Zvezdu ove nedelje neće napustiti samo Luis Ibanjez. Navodno, Nenad Gavrić je takođe spakovao kofere i otišao na probu u Izrael i veoma je blizu ugovora.

DELIJE NE HAJU: Nova poruka za UEFA uz nestvarnu atmosferu preko 50.000 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Do kraja prelaznog roka Crvena zvezda bi mogla da ostane bez napadača Huga Vijeire, ali i sjajnog krilnog napadača Aleksandra Kataija.

0
0

6 Komentara

  1. I vas bora corba se kitio zastavom TORCIDE,a ovamo vajno zvezdas,vojvoda sa severa…e moji gani,tek ce da vidite vase veselje.A iskreno zao mi je vas i nas kao SRBE,brate SRBI smo,stanimo na put mesetarima i laznim navijacima-sport i srce pre svega,a pare trazite na drugu stranu…………

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima tu nesto kada bi jedan nas klub msm na ova dva beogradska, uspeli da zadrze ekipe na okupu 2 godine makar…
    Ali nista nikada od toga, sta sad formirati ekipu za sl godinu navodno, i opet tako u krug.
    Jadno je za koje pare idu kada pogledamo okolo za koje se pare prodaju neki pojedinci.
    Smesna liga uvek pripadne jednom od dva kluba, nikada nista nisu ni jedni ni drugi uradili na ovaj nacin, kontam niti ce ikada, ne mogu da verujem da se mi zadovoljavamo domacom ligom.

    0
    0
    Odgovori
    • Treba da spakuju kofere :
      Anđelković, Lune, Cvetković, Rendulić, Supić, Orlandić, Sikimić. Do kraja prelaznog roka dovesti centarfora, dva štopera, desnog i levog beka i lepo uigravati tim za sledeće kvalifikacije. Igrati napadački fudbal ( a ne kao što se nije ulagalo u odbranu pa da se igra bez centarfora. To nikada nije bio Zvezdin stil igre ). Valjda je to sasvim jasno.

      0
      0
      Odgovori
        • Kompleksasu jedan u tekstu pise da Odlazi Ibanjez i verovatno Vieira i Katai gde ti u ta tri prezimena vidis ic,pravis se pametan a ispadas glup,tipicna zavist idi kopaj bastu radi nesto korisno…

          0
          0
        • Bato,ovde ispade ti ne glup nego gluperda! Pa,covece prvo procitaj komentare,i lako ces doci do zakljucka da je ovo odgovor liku koji je poceo sa pricom koga treba rasprodati! Cvetkocic,Lune,Rendulic,da ne ponavljam…Prvo se nekada treba sagledati sve pa onda krenuti u komentar! Ali to se desi kada neki ne razmisljaju,kada im mrznja u glavi! Glupane! Za tebe je i okopavanje baste komplikovan posao!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter