5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DELIJE NE HAJU: Nova poruka za UEFA uz nestvarnu atmosferu preko 50.000 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.16 u 20:39

Delije su još nastavile svoj rat protiv UEFA, ovog puta ‘njenim oružjem’.

Atmosfera na početku meča između Crvene zvezde i Ludogoreca bila je izuzetna, uz pesmu ‘Pukni zoro’ iz grla 50.000 Delija i novu poruku UEFA.

– Membership of UEFA is open to national football associations situated in the continent of Europe which are responsible for the organisation and implementation of football-related matters in their particular territory, pisalo je na severnoj tribini, što je iz statuta UEFA, a što bi značilo:

– Članstvo u UEFA je dostupno svim nacionalnim savezima koji se nalaze na evropskom kontinentu, a koji su zaduženi za organizaciju i implentaciju stvari vezanih za fudbal u njihovoj državi, jasna je aluzija navijača Crvene zvezde na prijem tzv. Kosova u Evropsku kuću fudbala.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

0
0

5 Komentara

  1. Koja bruka i sramota, a verovatno ce slediti slican scenario i za kvalifikacije za ligu evrope, e zvezdo,zvezdo, imas golmana cccccccc , pa ovako se Partizan nije obrukao pred Ludogorecom, i nema sta da zamerate na kritikama, jadno i bedno na sta je ovo ispalo, toliko pojacanja, i da ne ulazim u detalje, krenuse kola nizbrdo crveno belima, i nece se skoro zaustaviti,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Delija u srcu ‘…….a ovi govnarcici ‘ nece 50.000 hiljada ljudi skupiti ni za 10.godina haha Delije ‘ Mnogo smo Jaci’

    0
    0
    Odgovori
  3. …koreografija, pa pesme, atmosfera…pa ovo nema ni grand parada ni guca…da ste navijali, podizali igrace…mozda bi prosli…sva sreca sto se na kraju culo veliko, neprevazidnjo, nesto najlepse-dodjite na sever, dodjite na sever…a za koj moj vi idete na stadion…ni ona moja G…. sa juga nisu nista bolja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter