2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BOŽOVIĆ: Remi najpravedniji ishod

Objavljeno: 22.07.16 u 23:01

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da je zadovoljan kako je ekipa odreagovala posle dva gola zaostatka protiv Napretka i poručio da je remi najpravedniji ishod.

– Zaslužen remi. Napredak je imao veliku prednost, stigli smo je, a i imali priliku za totalan preokret. Utakmica je bila zanimljiva, sa dosta šansi i zadovoljan sam što smo uspeli da izjednačimo posle dva gola zaostatka, rekao je Božović na konferenciji za medije posle meča.

Božović je za duel sa Kruševljanima odlučio da odmori nekoliko standarnih igrača, ali i pored izostanka trijumfa, smatra da su pojedinci opravdali šansu.

– Večeras smo igrali sa igračima koji nemaju mnogo utakmica u nogama i nisu najbolje fižički pripremljeni. To su sve igrači Zvezde, zasližuju šansu i neki su je iskoristili. U Razgradu će igrati druga ekipa i očekujem bolju partiju, naveo je trener crveno-belih.

On je objasnio zašto je zamenio Srđana Plavšića, odmah nakon što je postigao evrogol udarcem sa oko 25 metara.

SUPERLIGA: Sjajna premijera šampionata, remi Zvezde i Napretka (VIDEO)

– Da li se sećate Plavšića iz prvog poluvremena? Dao je evrogol, svaka čast… Doneo sam odluku da ga zamenim jer sam hteo da igramo sa dva napadača, a Plavšić zbog građe ne može da igra na poziciji centralnog veznog, poručio je Božović, uz konstataciju da je zadovoljan igrom Marka Poletanovića.

Trener Napretka Dragan Ivanović bio je zadovoljan bodom protiv Crvene zvezde.

– Loše smo otvorili duel, Zvezda je dominirala, ali je posle njihovog zicera Gobeljić nam je doneo prednost iz kontre, a potom i Vukanović. Nismo izdržali pritisak i mislim da je remi najpravedniji ishod, zaključio je Ivanović.

0
0

2 Komentara

  1. Mene najvise brine formacija u kojoj igramo posto je tesko naslutiti linije tima , Formacija varira i ona je cas 3 – 0 – 7 a cas 3 – 7 – 0. Ako neko ne moze da razume gde treba da stoji na terenu i njegove linije kretanja kao i njegove sprecijalne zadatke tome nije mesto u profesionalnom fudbalu

    0
    0
    Odgovori
  2. Bruka!!! Za mene, starijeg zvezdasa ovo je ne dopustivo. Ne zbog remija vec zbog sramne igre kako danas tako i protiv onih amatera sa Malte a najgore u celoj prici je to sto je „veliki“trener za godinu dana doveo 34 pojacanja!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter