0
Evrokupovi

TRENER LUDOGORECA: Neka čeka Zvezda!

Objavljeno: 15.07.16 u 18:55

Trener Ludogoreca Gregori Dermedžijev nije želeo puno da komentariše žreb za treće kolo kvalfiakcija za Ligu šampiona, a razlog je više nego jasan…

Žreb u Nionu je hteo da Ludogorec 26. ili 27. jula dočeka Crvenu zvezdu. I dok su u taboru crveno-belih pomešane emocije u Bugarskoj se raduju svi sem jednog čoveka. Reč je o treneru Gregoriju Dermedžijevu koji je istakao da je Zvezda dobar tim, ali da se o njemu sme razmišljati tek po povratku iz Podgorice.

RAZOČARANJE: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića kada je žreb rekao – Ludogorec (VIDEO)

– Nije sporno, Crvena zvezda je sjajan tim sa kvalitetnim igračima. Naravno, Ludogorec ima snagu i sposobnost da prevaziđe sve prepreke. Biće to veoma jaka bitka. Ali, ovde zaustavljam priču o Zvezdi. U utorak nas čeka veoma važan meč sa ekipom Mladosti u Podgorici. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali se ne smemo opuštati. U Evropi nemamo pravo na luksuz i grešku, to se skupo plaća – rekao je Dermedžijev za bugarski Sportal.

REAKCIJE IZ RAZGRADA: U Ludogorecu presrećni što su izvukli Zvezdu!

Podsetimo, Ludogorec je u drugom kolu kvalfikacija na svom terenu savladao Mladost sa 2:0, a revanš je na programu u utorak, baš kao i u Beogradu kada ćemo saznati hoće li se u narednoj rundi sastati šampion Srbije i Bugarske ili će biti iznenađenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter