6
Domaći fudbal

RAZOČARANJE: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića kada je žreb rekao – Ludogorec (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.16 u 18:11

Generalni direktor Crvene zvezde bio je izrazito nezadovoljan današnjim žrebom koji je Crvenoj zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dodelio bugarski Ludogorec.

Kao što je poznato Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Valetu (prvi meč 2:1), u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Ludogoreca, ukoliko Bugari, eliminišu Mladost iz Podgorice posle pobede u Razgradu 2:0.

Međutim, zanimljivo je videti kakva je atmosfera vladala tokom žreba tačno u podne na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Žreb su zajedno pratili Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Vladimir Petrović, Svetozar Mijailović… A najinteresantnije su bile reakcije Zvezdana Terzića.

Kada je iz kuglice izvučeno ime Viktorije Plzen, a zatim posle toga ne i ceduljica sa imenom Crvene zvezde. Terziću je laknulo. Međutim, pred sam kraj žreba ostala su potencijalna imena Salcburga i Ludogoreca, a Zvezdin direktor je istakao:

– Samo da ne bude Ludogorec, samo da ovo izbegnemo.

Međutim, želja mu se nije ispunila, a kada je to uočio, samo je pljesnuo rukama i rekao Draganu Džajiću:

– Ne valja. Jaki su imaju osam stranaca – rekao je uz razočaran izraz lica.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

6 Komentara

  1. Takmicenje u Evropi me ne interesuje do god se plasimo Ludogoreca i sl. Ako nismo spremni njih da izbacimo, sto bi uopste trebali da igramo sa timovima iz Bundes lige, Premier…

    0
    0
    Odgovori
    • Burazeru,takav je odnos snaga,trenutno,u evropskom fudbalu a ti ne moras da pratis.Ludogorec jeste bugarska ekipa ali imaju 18 stranaca u ekipi,mahom brazilaca i nisu nimalo naivni.Mora se biti oprezan i ne zaletati,kako igrom,tako i prepotentnim izjavama.Bice vrlo tesko ali ja verujem da ih prolazimo.

      0
      0
      Odgovori
  2. U jednom momentu kaze „imaju 8 stranaca“ … pa stvarno nema pravde, pa zvezda nema ni jednog jedinog stranca… Hahaaaa…

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba podsetiti doktora sta je ranije govorio za Ludogorec i bukvalno se sprdao na njihov racun.I to kada je Partizan igrao sa njima.Sada ima priliku da pokaze moc kad vec Partizan nije mogao.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si izgleda pao s Marsa i ne znas da ekipe svake godine obnavljaju igracki kadar,tako da ta ekipa sto je izbacila komsiju malog i to dva puta,ne mora da bude ista kao ova sada.Ulaze se kinta,pojacava tim,tako da ne mozes meriti i uporedjivati nesto od pre par godina sa ovim sada

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter