4
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ŽREB ZA LŠ: Koga ne priželjkuje kapiten Luković

Objavljeno: 14.07.16 u 21:36

Crvena zvezda slavila je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i na korak je od plasmana u treće kolo.

Zvezda je sa 2:1 pobedila Valetu u gostima, pa se u revanšu očekuje rutinska pobeda.

U petak u podne održava se žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković, bi voleo da izbegne samo jedan tim.

– Pred žreb se nadam nikom i svakom. Nemam posebnu želju koga bih voleo da izbegnemo ili dobijemo, jer su sve to ekipe sa kojima možemo da igramo, približnog su kvaliteta. Neke poznajem više, neke manje, ali činjenica da su to sve prvaci svojih zemalja dovoljno govori. Možda jedino ne bih voleo da za protivnika dobijemo Olimpijakos, više zbog prijateljskih odnosa između navijača i klubova, ali, naravno, i zbog samog kvaliteta ekipe.

OVO ĆE ZAISTA NALJUTITI ZVEZDAŠE: A kako i ne bi?

Navijači će biti ključni igrač na prvoj evropskoj utakmici ove sezone na domaćem teren. Sezonske karte važiće za revanš meč protiv Maltežana.

– Raduje me to što prodaja karata ide odlično. I navijači su se, kao i mi, uželeli ovakvih utakmica. Velika nam je prednost što igramo na Marakani, pred svojim navijačima. Pretpostavljam da igrači La Valete nisu nikad, ili su retko imali priliku da igraju u ambijentu kakav je na našem stadionu. To je već njihov problem, nama je samo dodatni motiv. Kada istrčiš na punu Marakanu imaš jaku motivaciju i želju da napraviš dobar rezultat i da ljudi odu zadovoljni sa stadiona. Voleo bih da već sada dođe što više navijača. Da ne čekaju svi treće kolo ili neke kasnije utakmice. Već sada nam je potrebna podrška, da svi budemo kao jedan i da probamo da napravimo nešto u Evropi – zaključio je Zvezdin kapiten.

0
0

4 Komentara

  1. Надам се да читаш коментаре навијача и да си свестан да више ниси онај стари. Највеће појачање за нас би било да се повучеш !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa tobom nas dragi kapitenu tesko uradimo bilo sta,daj kapitensku traku nekom drugom i pojacaj nas,ti nisi stoper,bio si solidan bek ali stigle su godine,nemas ni iskustvo nikako na stoperskoj poziciji.Svaka cast sto si delija ali za stopera u prvom timu sigurno nisi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter