11
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

OVO ĆE ZAISTA NALJUTITI ZVEZDAŠE: A kako i ne bi?

Objavljeno: 14.07.16 u 14:48

Crvena zvezda u utorak igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Valete, a poznato je i ko će prenositi utakmicu.

Iako je postojala nada među navijačima da će prenos sa najvećeg srpskog stadiona biti i na RTS, zvezdaši će morati da se snalaze i ovaj put, pošto će i revanš utakmicu prenositi samo Sport klub.

Susret je zakazan za utorak u 20:30, dok program posvećen ovom meču počinje sat vremena na prvom programu Sport kluba.

POZNATE CENE KARATA ZA VALETU: Delije će morati dobro da se ‘otvore’

0
0

11 Komentara

  1. Dajte da i mi koji gledamo Sport klub slušamo komentatora Srbina kad gledamo Srbske klubove a ne gl.pog janeza koji nema pojma s pojmom

    0
    0
    Odgovori
  2. Толико ме је ова вест наљутила као звездаша да ћу сав бесан и љут отићи као и до сада ба север и без неписмених коментатора присуствовати спектаклу на српској светињи!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva glupost…pa SK ima skoro 89% teritorije Srbije dok Arenu ima samo 30%…RTS je grobarska jazbina pa na to i ne racunamo!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezdaši će biti na Marakani…a oni koji to ne mogu,bolje da gledaju prenos na Sportklubu,nego na RTS ili Areni.Stavite spektakularan naslov,samo da bi se čitalo,a ustvari lupate k o otvoren prozor.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma ja sam oduseveljen kada cujem Gojka Andrijasevica,ne znam zasto bi me ovo razljutilo,ala lupetate,hvala Bogu sto Sport Klub prenosi,a ne budjavi rts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter