19
Domaći fudbal

POZNATE CENE KARATA ZA VALETU: Delije će morati dobro da se ‘otvore’

Objavljeno: 13.07.16 u 17:22

Zvezda je pobedom nad Valetom obezbedila prednost pred revanš susret, a uprava kluba sa Marakane objavila je cene karata za predstojeći duel, koji je na programu sledećeg utorka.

Karte će biti puštene u prodaju u četvrtak, a blagajne će biti otvorene svakog dana do meča, od 11 do 19 časova, sem u nedelju.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Cene karata:

500 dinara za severnu tribinu
800 dinara za istočnu
1.000 dinara za zapadnu
2.000 dinara za VIP 2
3.000 dinara za VIP galeriju
[/stextbox]

Ovo je prvi put da će Crvena zvezda, nakon devet godina, igrati kvalifikacije za Ligu šampiona pred svojim navijačima.

RIVALITET BEZ GRANICE: Kad Grobar pokuša da napakosti Zvezdi, a dobije neočekivan odgovor (FOTO)

0
0

19 Komentara

  1. Kupovinom karte pomazate nas klub a ne javno komunalno preduzece.Posto se svi busaju u grudi sa predlozima i spremnoscu da pomognu Zvezdi evo je jedna od prilika…kupi kartu i samim tim pare odose u kasu a ne kao zadnja govna da se na guzovima provlacimo za DZ!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kupite pretplatne karte i karta vas u proseku košta 100 dinara!? U čemu je problem? Navikli ste da se ili ušunjate na stadion za dž ili da uprava pusti?

    0
    0
    Odgovori
  3. Карта је ок.Ови што би врхунску екипу да никог не продајемо а скупа им карта 4 €. Јака вајда клубу од вас.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je liga sampiona i ovim se pomaze i klubu,hocemo bolje igrace da dovedu pa sta ste vi mislili odakle pare,ovo je sansa da klub dodje do para i pravi Zvezdas ne kuka,nismo mi Franjevci,napred Zvezda u Evropi su cene jos paprenije nije to nista!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda su cene normalne onima koji imaju plate preko 500e ili onima koji se bave kriminalnim radnjama ali postenim ljudima,koji rade za 20-30 000 je previse a takvih ima kolko hoces,ogromna vecina.Doduse,mozda u Bgd,takvih nema puno ali zvezdasa ima u svim gradovima nase zemlje,kao i u susednim, i rado bi dosli da podrze svoj klub,tako da jeste puno za ovakvog protivnika.

      0
      0
      Odgovori
  5. Na tikete gurate po 2-3 hiljada a žao vam da Zvezdi date 500 kinti. Ne lupajte. A i mali Terza zaglavio u Cg, treba 6000 evra da se iskešira za kauciju

    0
    0
    Odgovori
  6. Sta se kojiq bunite, pomozimo nasoj zlez…oups, zvezdi da opstane. Ne mozemo bas sve da nam pokrije Tandem Vuc-Tab!
    A kako ste tamo odigrali sramotno trebace podrska severnih medveda,i te kako. A sa druge strane, i obaveze prema igracima koje ste prosle godine doveli na mrtva obecanja a i prema novopridoslima, sve to upravu tera da vas oguli do gole koze. Jasno kao dan……..

    0
    0
    Odgovori
  7. Sramota za cene.Koliko tek treba da ocekujemo u narednim kolima i eventualno u LS…protiv Maltezana da bude najjeftinija 500 din.je i vise nego preterano.

    0
    0
    Odgovori
    • Ipak za naše džepove je skupa karta. Šta da se radi. Koliko se bude imalo novaca toliko će biti navijača. Ako bude oko 25000 biće pristojno.

      0
      0
      Odgovori
    • Ти си од оних што пљују управу што је продала играча.Хтео би тим за лигу шампиона.А,пуно ти 4 € карта.Паклица бољих цигарета.Па ти сине гледај из фотеље ! Такав нам ниси ни потребан.Стадион ће бити пун и без тебе.

      0
      0
      Odgovori
    • Bice,sine,citave jeseni ce se gledati evropske tekme na Marakani i to one u LS…znam da ce prezubite,ti i vecina slicnih,navijaca komsije malog ali to je neminovanost.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter