6
Domaći fudbal

DA LI KLEO NEŠTO NAJAVLJUJE: Grobari, čekajte me, u Srbiji se igra dobar fudbal!

Objavljeno: 11.07.16 u 09:43

Kleverson Kodrova Kleo ne može da zaboravi lepe trenutke provedene u Srbiji o čemu svedoči i njegov poslednji intervju za brazilske medije.

Napadač sa srpskim pasošem danas je član Gojasa, drugoligaša za koji je odigrao pet utakmica i postigao jedan gol. Ipak, želja Klea izgleda da nije da se još dugo zadrži u domovini, već da se vrati u klub u kome je stekao slavu i ime – Partizan.

– Kada sam iz Portugalije krenuo u Srbiju nisam znao o kakvim se timovima radi. Nisam bio svestan veličine Zvezde i Partizana. Kada sam stigao u Beograd bio sam impresioniran. Niko u Brazilu nije svestan koliko su to veliki klubovi. Prvo sam igrao za Crvenu zvezdu, a posle dobre sezone ponudu mi je dao Partizan i prešao sam u „večitog rivala“. Možete samo zamisliti pod kakvim sam pritiskom bio. Proveo sam u crno-belom dresu tri godine i nizali smo uspehe – počeo je priču Kleverson Kordova Kleo.

MIROSLAV RADOVIĆ: Dres Partizana je svetinja (VIDEO)

Brazilac se osvrnuo na atmosferu na tribinama, to jest ponašanje navijača kada je odlučio da crveno-beli dres zameni crno-belim.

– Bilo je pretnji, ali samo na internetu. Kada bi igrali utakmicu protiv njih, zviždali su mi i pravili neke transparente sa mojim imenom, ali ništa više od toga.

FOTO-UBOD: Leonardo prvi put ‘posetio’ Teleoptik, evo šta ga je najviše zadržalo (FOTOGALERIJA)

Kleo je potom istakao da je u Srbiji sjajno prihvaćen, da je malo falilo da obuče dres „orlova“, ali da se pozivu i dalje nada, kao i povratku u sebi mnogo drag klub Partizan.

– Oko 90 odsto srpskih navijača je bilo za to da zaigram za Srbiju. Ali nisam proveo u zemlji makar četiri godine da bih ispunio uslov da zaigram za Srbiju. Ne isključujem mogućnost da se jednog dana vratim u Srbiju, da ispunim taj uslov i možda konačno zaigram za Srbiju. Sada mi je na prvom mestu porodica i ako se neke kockice poklope, želeo bih da završim karijeru u Partizanu.

Na kraju Kleo je Brazilcima objasnio kakav se igra fudbal u Srbiji i bio je slikovit, bar kada je reč o našem fudbalu kao odskočnoj dasci.

– U Brazilu ne možete da gledate srpski fudbal, Ali, tamo se igra dobro. Sa Partizanom sam igrao u Ligi šampiona, a onda su dolazili da me gledaju skauti Liverpula i Marseja. Možda danas žalim što sam se zbog finansija odlučio za Kinu, a ne Velodrom ili Enfild – zaključio je Kleo u razgovoru za brazilske medije.

0
0

6 Komentara

  1. Kleo se Kleo, da je samo PARTIZAN VOLEO
    i njemu smo, k’o i Stojketu OPROSTILI
    RUZNU PROSLOST
    vratili su i oduzili se, za SVEEEEE
    PARTIZANE-VOLIM TEEE

    0
    0
    Odgovori
  2. Srecan „povratak na mesto zlocina“, opet ce loma biti „pretnji preko interneta“ od crvenih narikaca i po koji zvizduk i transparent-glup k’o i oni koji su ga napisali…Kleo je stranac, koji je UVIDEO KO JE KO U SRPSKOM FUDBALU, za crveni YU simbol zla nije ni cuo.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Srecan „povratak na mesto zlocina“, opet ce loma biti „pretnji preko interneta“ od crvenih narikaca i po koji zvizduk i transparent-glup k’o i oni koji su ga napisali…Kleo je stranac, koji je UVIDEO KO JE KO U SRPSKOM FUDBALU, za YU simbol nije ni cuo..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter