3
Domaći fudbal

MIROSLAV RADOVIĆ: Dres Partizana je svetinja (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.16 u 20:50

Ekipa Partizana pripremala se u Poljskoj za narednu sezonu, ali pre svega za mečeve u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Među igračima koji su se pripremali u toj zemlji bio je i Miroslav Radović, koji je ponovo u crno – belom dresu.

– Dobro smo radili, odradili sve zacrtano. Uslovi nisu bili baš savršeni, ali zadovoljan sam kako je sve proteklo, rekao je Radović u ekskluzivnom intervjuu za SOS kanal.

Radović je jedno od najvećih pojačanja Partizana pred početak sezone, igrač kojeg navijači tog klube veoma vole.

– Ostalo je još deset dana da se pripremimo za prvi meč sa poljskim predstavnikom. Po mom mišljenju ekipa je iskusnija u odnosu na prošlu sezonu. Ja sam optimista. Ima dsota individualnog kvaliteta u ekipi, znamo šta nas čeka, ali mislim da može da se napravi lepa priča, rekao je popularni Mire.

Posle 10 godina Radović se vratio u klub u kojem je stekao ime. Posle toga je bio u pojlskoj Legiji, bio u Kini, a na jraju internacionalnu karijeru završio u Olimpiji.

– Mi možemo godinama da igramo u inostranstvu, ali nositi dres Partizana je nešto posebno. Kod mene je to ostalo isto. Mnoge stvari su se u klubu promenile, znam samo nekoliko ljudi, ali tu je Sale, koji je i dalje svež i poletan kao nekad, rekao je Radović.

(Izvor:youtube/FK Partizan Beograd)

0
0

3 Komentara

  1. DRES PARTIZANA JE SVETINJA, uz to je privilegija i cast, s’ obzirom zbog cega i u cije ime je nastao, a i ko je sve nosio SVETE CRNO-BELE BOJE !!! PARTIZAN JE SIMBOL SRPSTVA I NAJUSPESNIJE SD OD KAKO JE SRBIJA POSTALA NEZAVISNA DRZAVA !!!…………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter