5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆEVA KONFERENCIJA NA MALTI: Le Talek, Mouče i Ruiz nisu u potpunosti spremni, ali…

Objavljeno: 11.07.16 u 19:31

Tandem novajlija neće startovati u utakmici protiv Valete koja je na programu sutra od 20 časova.

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je u popodnevnim časovima u glavni grad Malte, gde će sutra od 20 časova na nacionalnom stadionu otvoriti sezonu utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv domaće Valete.

– Voleli bismo da počnemo ove kvalifikacije uspešno. Ni oni, ni mi nismo u najboljem fizičkom stanju… Gledali smo njihove utakmice protiv Toršavna i mislimo da smo favorit, ali moramo to da pokažemo i na terenu. Svesni smo da posle dugo vremena imamo priliku da nešto napravimo u Evropi. Sve osim našeg prolaza bila bi katastrofa – izjavio je na konferenciji za medije uoči utakmice trener crveno-belih Miodrag Božović, a njegove reči prenosi ‘Mondo’..

NIŠTA OD JAVNOG SERVISA: RTS ne prenosi Valeta – Zvezda, ali će prenosa ipak biti!

Vremenski uslovi na Malti, prema rečima Božovića, neće biti problem za njegovu ekipu.

– Uslovi za igru su isti i nama i njima, čak je možda i bolje što ne igramo prvo u Beogradu jer je najavljena paklena vrućina – rekao je popularni ‘Grof’.

Na put je odveo 20 igrača. O stanju njegovih fudbalera rekao je:

– Opredelio sam se za one za koje mislim da su najbolji u ovom trenutku. To ne znači da drugi put neće biti promena. Le Talek je bio povređen na pripremama, ali će biti spreman. Mouče je u boljem fizičkom stanju od Ruiza, ali i jedan i drugi će igrati u drugom poluvremenu – poručio je Božović.

ZVEZDA SLETELA NA MALTU: Cvetković poziva na oprez

0
0

5 Komentara

  1. Milovi pajaci protiv Malteskih Grobara (koji drze upade u SVIM disko klubovima, nocnim barovima..) IDEMO CRNO-BELA BRACOOOOO GAZIIII PRIHVATNI ILI SABIRNI „CENTAR“ AZILANATAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter