18
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD JAVNOG SERVISA: RTS ne prenosi Valeta – Zvezda, ali će prenosa ipak biti!

Objavljeno: 11.07.16 u 18:54

Ni RTS, ni ArenaSport… Na iznenađenje mnogih prenos će obaviti kuća koja će po prvi put raditi kvalifikacije za Ligu šampiona.

RTS 1 će u četvrtak prenositi utakmicu Partizana protiv Zaglebja, ArenaSport će, kao i u prvom kolu prenositi duele Čukaričkog i Videotona, na Televiziji Vojvodina će biti meč Vojvodine protiv velškog Konahsa, dok će navijači Crvene zvezde sutra od 20 časova biti uz – SportKlub.

Po prvi put ova kuća preuzela je prenos obe utakmice između Valete i Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Želimo da našoj publici ponudimo kvalitetan i zanimljiv sadržaj, pa smo se bez razmišljanja odlučili da direktno prenosimo obe utakmice fudbalera Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija. Nastavljamo u dobrom ritmu i samo par dana posle Vimbldona, kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u košarci i trke formule jedan imaćemo šampiona Srbije u borbi za prolazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Tu se naravno nećemo zaustaviti sa prijatnim iznenađenjima za naše verne gledaoce. Kako se budu bližila takmičenja, tako ćemo otkrivati jedan po jedan sadržaj koji će naša verna publika imati priliku da gleda isključivo na kanalima Sportkluba – istakao je prvi čovek Sportkluba Nemanja Simeunović.

Utakmica Valeta – Crvena zvezda igra se u utorak, 12. jula od 20 časova, dok studio počinje sat ranije, od 19:00. Revanš je za sedam dana na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu od 20:30. Obe utakmice će Sportklub direktno prenositi na SK1.

0
0

18 Komentara

  1. Sta sada nije jasno?FKP je drzavni klub,njegove utakmice u Evropi prenosi drzavna TV,a utakmice privatnih klubova prenose privatne TV (utakmice KKP u EL prenosio RTS). S tim sto drzavna TV nema interes da prenosi film iz dva,eventualno cetiri dela vec se radije opredeli da prenosi nesto sto ce duze trajati.Salim se komsije,aj udjite vise u neko takmicenje,pa taman se i preklapali termini prenosa. Sramota za nasu sportsku javnost je da u cetvrtak 3 utakmice srpskih predstavnika pocinju u razmaku od 30min.To ozbiljni FS u Evropi ne rade.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa od silnih repriza serija od pre 20 i više godina rts ne stiže da prenosi LŠ. Naravno da prava koštaju, ali obzirom da nam otimaju te pare, onda lepo pustite i utakmice. Televizije u regionu ih prenose.

    0
    0
    Odgovori
  3. SRBSKA GOVNA PA VIŠE OD POLA SRBIJE ŽELI DA GLEDA OVU UTAKMICU I SVE OSTALE ZVEZDINE E NEKA ISPADNE KAD NEMOŽE NAROD DA GLEDA VELIKI ZVEZDAŠ ALI PLITAK DŽEP.

    0
    0
    Odgovori
    • Da Zvezda ispadne zato što si ti slepac!?!? Pa idi kod komšije i gledaj utakmicu bre!!! Nije Zvezda kriva zato što partizanski rts neće da prenosi utakmice šampiona zemlje. SK otkupio prenos pa izvoli gledaj…

      0
      0
      Odgovori
    • Je..s televiziju koja nija sposobna da prenosi LS i utorkom i sredom!Kako jak javni servis tako i tvoj NDH NK Partizan! .!. SK uvek bila meni omiljena tv (Premijer liga,Endesa,ruska liga,euroliga basket….) prava tv!Skupa LS za raspali rts pa kupuju nizerazredne utakmice! .!.

      0
      0
      Odgovori
      • Kako tupson zamišlja kupovinu tv prava! Nisu to šljive koje kupuješ na pijaci. Bitno je da se tupson buni što nema utakmice utorkom i sredom. Za prava utorkom i sredom to bi koštalo 6 miliona po sezoni. Da li bi iko pametan dao toliki novac za ukupno 32 utakmice?

        0
        0
        Odgovori
    • Ponos, magarce? Sto? Sta je to partizai uradio, da bi bio ponos? Hajde, molim imbecila glodara do jaja da svojim rwcima opise uspehe „nacionalnog ponosa“

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno magarce, glodare do jaja, sada se vidi ko je drzavni projekat…Cisto da vi glodari prestanete da mlatite praznu slamu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter