15
Domaći fudbal

ZVEZDA LICENCIRALA IGRAČE: Sedmorica precrtanih, a izostanak velikog pojačanja bode oči!

Objavljeno: 09.07.16 u 12:23

Crvena zvezda poslala je u UEFA spisak igrača za predstojeći dvomeč protiv Valete, ali na njemu nema velikog letnjeg pojačanja.

Posle devet godina Crvene zvezda će konačno igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a velike ambicije navijača dodatno su skočile posle prelaznog roka u kom su u klub stigli nekoliko vrlo zvučnih igrača, za koje će vreme pokazati da li će biti prava pojačanja.

PROBLEMATIČNI PREKIDI, MAGIJA BABUNSKOG: Ovako je prošla Zvezdina ‘generalka’ (VIDEO)

Međutim, jednog od njih nema na spisku koji je Crvena zvezda danas poslala u UEFA uoči duela sa Valetom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U pitanju je poslednja pridošlica Argentinac Pablo Mouče, koji je juče predstavljen na Marakani i koji bi trebao da bude najveća uzdanica Delija. Međutim, njega nema na prvobitnom spisku crveno-belih, a kako postoji još rok od 24 sata do prijave najviše jednog igrača, moguće je da će to biti upravo on.

DELIKATAN TRENUTAK ZA NOVI UGOVOR? Hugo Vijeira o svom statusu u Crvenoj zvezdi

Ostaje da vidimo do sutra, s obzirom da je još šestorica igrača koji su prošli pripreme u Termama Čatež izostali sa ovog spiska. U pitanju su David Babunski, Petar Orlandić, Džošua Parker, Vladimir Jovović, Dušan Anđelković i još jedan novajlija, Vanja Vučićević.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spisak prijavljenih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona:

Golmani: Kahriman, Supić, Stanković, Vićić;

Odbrana: Petković, Aleksandar Luković, Mičel, Cvetković, Milošević, Rendulić, Ibanjez, Fibel, Stojanović;

Vezni red: Donald, Le Talek, Kanga, Srnić, Katai, Ruiz, Plavšić, Andrija Luković, Avramovski, Poletanović, Ristić, Adžić, Tufegdžić, Jovanović;

Napad: Vijeira, Sikimić, Joveljić.

[/stextbox]

 

0
0

15 Komentara

  1. Samo jedno pitanje:gde je Babunski?Kakva je ovo neslana sala sa ovim momkom i izuzetnim fudbalerom?Juce je bio ubedljivo najbolji za drugi tim protiv Radomlja a nikad nije dobio adekvatnu priliku u prvom timu,iako je djak Barselone i najavljen kao pojacanje.Vidi se da decko ima stofa i ajde,ne mora biti u prvom sastavu,realno jos nema mesta u njemu ali da ne bude uopste licenciran,to nema veze sa mozgom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko trenera na tastaturi a nije pocelo ni prvo kolo a vecina nije igrala fudbal od osnovne skole . Za kritike ima vremena a nevalja lupati pre vremena , ko ovi nesretnici sto putuju u Poljsku .

    0
    0
    Odgovori
  3. gde je Babunski,Račić,Orlandić,Jovović
    Zašto:Sikimić
    Zašto.Luković,Petković,Tufegdžić,Jovanović,stanković

    0
    0
    Odgovori
  4. Sramota za sve nas koji vole ovu našu Zvezdu što se sprdate s nama pa ljudi dali mi nevidimo što vi vidite ili imate procente pa nam solite mozak uvezi:Sikimića,Anđelkovića,lukovića,Petkovića,šta vi vidite u njima a obični svet fudbalski nevidi,Pa Sikimića nebi doveo ni u nižerazredni tim(nema ništa prijem,šut,skok,ništa baš ništa)za ove isto da ne komentarišem isto mislim o njima.Žao mi je Babunskog,Račića ,Orlandića i Jovovića misli da svi oni imaju mesta,Mnogo sam razočaran,duboko sam verovao u Grofa ali sad ne.

    0
    0
    Odgovori
  5. 30 на списку , седморо прецртаних, то је 37 играча укупно, по пет хиљаде нека буде у просеку плата свакоме то је скоро двеста хиљада евра месечно, а треба плаћати струју раднике РЗ, тренере, паре одвајати за омладинску школу, за одржавање стадиона ,богата смо земља *нема шта*

    0
    0
    Odgovori
    • А ти се поједе од бриге??? Ипак те то неће спречити да одеш на утакмицу и рокнеш топовски удар,поломиш столице изазовеш казну УЕФА од једно тристотинак хиљадарки плус поправка настале штете једно тридесетак хиљада и то све за 90 минута а брине те месечни расход. Иди са Богдановим и шмрчи!!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. Kakav napad i odbrana,pa to je fascinantno! Kada vidim Lukovica ,Petkovica i Sikimica muka mi pripadne koje su to rupetine. Raspadi od igraca. Ocigledno ljubimci neciji koji se forsiraju za propast Zvezde i tu nema sta da se prica. Ocekujemo pobedu,ali pozivamo na oprez jer je Valeta jaka. Ne treba se opustati . Ipak je to sampion Malte.

    0
    0
    Odgovori
    • Najtanja pozicija je desni bek. Očigledno da se nije ni razmišljalo da se dovede drugi štoper umesto Luneta. Ipak ima ogroman kredit iz „nekog“ razloga.

      0
      0
      Odgovori
    • Svaka ti čas druže.Mislim da mi nemislimo dobro Zvezdi.
      Kakava sprdačina,odavno se nisam razočarao više .
      Ovo danas je sramota za fudbal uopšte.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter